Nová Kia Stinger má cenu za design

Zbrusu nový sedan Stinger společnosti Kia Motors byl na mezinárodním autosalonu (NAIAS) v Detroitu oceněn prestižní cenou EyesOn Design za Vynikající design sériově vyráběných vozů (Production Car Design Excellence). 

Kia Stinger_LOOK_2

Návrh vozu Kia Stinger probíhal pod dohledem Petera Schreyera, vedoucího návrháře společnosti Kia Motors, a Gregory Guillaumeho, šéfkonstruktéra společnosti Kia Motors Europe.

Kia Stinger má překypovat silou, žhavostí a výkonem, je to sportovní sedan, který byl zasvěcen vášni z jízdy, ale zároveň hýčká spolujezdce v luxusu. Stinger ukazuje svaly a sebevědomí, a to od přídě přes boky až po mohutnou záď. Postoj a vizuální rovnováha propůjčují modelu Stinger nádech elegance. Účelně navržený interiér vozu je luxusní a vypracovaný do nejmenších detailů. Silná horizontální rovina napříč čelní stěnou karoserie nabízí řidiči značně dominantní, kůží potažený volant. Před řidičem a ve středové konzoli jsou kombinovány analogové a digitální přístroje.

Stinger bude uveden do prodeje v letošním roce. EyesOn Design je oficiálním oceněním pro mezinárodní autosalon NAIAS v Detroitu. Ceny EyesOn Design, které jsou považovány za ohodnocení skvělého automobilového designu, jsou viditelně vystaveny v designérských studiích po celém světě.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru