Polaris představil komplexní řadu čtyřkolek pro dvě osoby

Zcela nová řada Sportsman 570 má vynikat modernizovaným designem, pohodlnějším sedlem i celkovou ergonomií a vyšší životností. Společnost Polaris Off Road představuje svoji řadu, která rozšiřuje nejprodávanější platformu Sportsman o modely pro dvě osoby. Portfolio Sportsman 570 nyní zahrnuje tři nové modely; Sportsman Touring, X2 a 6×6.

s_spm_570_touring_03

Vylepšení napříč modelovou řadou Sportsman 570 pro dvě osoby:

  • Lepší ovladatelnost a ovladatelnost díky zesílenému podvozku, který je dvakrát tužší, vylepšený motorový brzdový systém (EBS), aktivní kontrola sjíždění svahu (ADC), která zajišťuje plynulejší a kontrolovanější zpomalení z kopce, a elektrický posilovač řízení Multi-Select (EPS) s nastavitelnou úrovní, který snižuje únavu a přizpůsobí se preferencím jezdce.
  • Vylepšené odpružení s dvojitým A-ramenem, nezávislé zadní odpružení se zdvihem až 24,1 cm a vylepšená utěsněná pouzdra s delší životností, která pomáhají pohlcovat nerovnosti a vyjeté koleje pro plynulejší jízdu.
  • Pohon všech kol (AWD) True-On-Demand, který dodává jistotu při průjezdu náročným terénem, detekuje prokluz pneumatik za mokra nebo na sypkém povrchu a okamžitě dodá výkon na všechna čtyři kola, aby zajistil optimální trakci a kontrolu.
  • Prodloužené servisní intervaly zdvojnásobily dobu mezi výměnami oleje a další běžnou údržbou, takže jezdci mohou trávit méně času údržbou a více tím, co mají rádi.
  • Nový LED modul a světlomety pro lepší viditelnost brzy ráno nebo pozdě v noci, díky kterým jezdci mohou trávit v sedle více času.
  • Větší 25” pneumatiky a nová 12” ocelová kola poskytují vynikající pevnost a trakci při jízdě přes velké nerovnosti. Vybrané modely jsou k dispozici se 14“ litými koly.
  • Nový, agresivní design karoserie dodává každému modelu svěží vzhled a zároveň dává prostor pro montáž více než 90 kompatibilních doplňků včetně pluhových systémů Glacier, čelních skel Lock & Ride, nákladních boxů, nárazníků a přídavných světel.
  • Nová nabídka příslušenství Polaris Engineered zahrnuje – jako první ve své třídě – vyhřívaná sedla řidiče a spolujezdce a vyhřívané rukojeti řidiče a madla spolujezdce.                                               Zdroj a foto: Polaris


Facebook

Nejčtenější

Nahoru