Pátá generace modelu Renault Espace se představuje

Renault představuje zcela nový Espace, osobní vůz pro 5 nebo 7 cestujících, který bude zařazen na vrchol značky v segmentech D. Od roku 1983 je to již pátá generace.

39310_the_all-new_renault_espace__5_

Společnost deklarovala, že Espace odstartoval revoluci, přinesl vizi budoucnosti a nikdy se nepřestal měnit s dobou. Dnešní nový Espace má mít atmosféru SUV a přitom sportovní a elegantní design. Zůstal věrný své DNA 5 nebo 7místného osobního vozu na dlouhé vzdálenosti a zůstává nejprostornějším modelem řady Renault.

Espace je plný nejmodernějších technologií v oblasti sedadel a pod kapotou. Je vybaven všemi možnostmi připojení, které řidič a cestující potřebují, a zároveň udržuje pod kontrolou jejich ekologickou stopu. Jeho vnější rozměry jsou menší a je o 215 kg lehčí než jeho předchůdce a je vybaven plně hybridní pohonnou jednotkou E-Tech full hybrid o výkonu 200 koní. Jeho srovnávaná nízká spotřeba paliva (4,7 l na 100 km) mu zajišťuje dojezd až 1 100 km a baterie nepotřebují žádné nabíjení.

39323_the_all-new_renault_espace__21_

Vůz je postaven na účelově navržené platformě CMF-CD Aliance a je vybaven 32 jízdními asistenčními systémy řidiče. MULTI-SENSE a 4CONTROL Advanced, systém společnosti Renault pro řízení všech kol, mají posunout potěšení z jízdy na vyšší úroveň.

Objednávky nového modelu Espace budou zahájeny ještě letos na jaře.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru