Ineos Grenadier je už v ČR

Společnost Ineos Automotive jmenovala partnera, který bude provozovat první prodejnu v České republice. Patří mezi 160 míst na trzích po celém světě, která budou potvrzena. Do konce roku 2022 plánuje INEOS disponovat sítí 200 prodejních a servisních míst pro Grenadier ve více než 50 zemích, včetně zavedených dealerských skupin, specialistů na vozidla 4X4 a prodejců zemědělské techniky.

Ineos Grenadier_05

Potvrzeným dealerem v České republice je Autosalon Dajbych v Plzni a jeho servisní místo v Praze. Ineos s vybranými prodejci spolupracuje na zřízení showroomů, které budou v příštích měsících připraveny přivítat zákazníky. Česká pobočka bude otevřena v létě. Objednávky modelu budou otevřené v druhé půlce května.

V roce 2017 se předseda představenstva společnosti Ineos Jim Ratcliffe, automobilový nadšenec a zkušený dobrodruh, rozhodl zaplnit mezeru na trhu jednoduchým a odolným užitkovým vozem 4×4 navrženým tak, aby vyhovoval moderním požadavkům a byl spolehlivý. Na základě toho vznikla společnost Ineos Automotive Limited a byl sestaven tým odborníků v oblasti automobilového průmyslu, aby tuto vizi uvedl v život pomocí nového pohledu na vývoj a výrobu 4×4.

Grenadier, který kombinuje drsného britského ducha a design s německou technickou precizností, bude nekompromisním vozem 4×4 postaveným úplně od základu. Je konstruován tak, aby nabízel nejlepší terénní schopnosti, odolnost a spolehlivost ve své třídě těm, kdo jsou na vozidle závislí jako na pracovním nástroji.

Ineos Automotive je dceřinou společností skupiny Ineos, předního výrobce petrochemických látek, speciálních chemikálií a ropných produktů. Ve 36 podnicích zaměstnává 26 000 lidí a její výrobní síť zahrnuje 194 provozních závodů ve 29 zemích. Materiály vyráběné společností se dotýkají téměř všech aspektů moderního života – od nátěrových hmot přes plasty, textilie až po technologie, léky a mobilní telefony.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru