V Paříži bude představen Citroën C5 Aircross

Nové SUV C5 Aircross na délku měří 4,50 m, je robustní a plné síly. Oproti jiným modelům v segmentu SUV se vyznačuje plynulými křivkami doplněnými výraznými grafickými prvky, jako jsou například Airbump, velká kola o průměru 720 mm, světlá výška 230 mm, nebo nezaměnitelné střešní nosiče.

C5AIRHYBRID_1

Interiér vozidla navozuje pocit bezpečí a prostornosti díky přístrojové desce s vodorovným uspořádáním, hlubokým sedadlům a také střední široké konzole. SUV C5 Aircross nabízí rozsáhlé možnosti personalizace; celkem 30 kombinací vozidla spojujících 7 barevných odstínů karosérie, možnost střechy ve 2 odstínech a dále pak 3 pakety Color obsahující barevné prvky v předním nárazníku, Airbump ve spodní části předních dveří a pod střešními nosiči. K dispozici je rovněž 5 barevných řešení interiéru, přičemž výběr barev a použitých materiálů zdůrazňuje čistotu, srdečnost a ‘casual chic’.

Nové SUV je velmi progresivní, a co se týká celkového pohodlí, se dvěma zásadními inovacemi: odpružení s progresivními hydraulickými dorazy (Butées Hydrauliques Progressives) a dále sedadla Advanced Comfort. Výsledkem je filtrování nerovností vozovky a jízdní pohodlí. Vůz má 3 zadní samostatná sedadla, posuvná a sklopná, a objem zavazadlového prostoru v rozsahu od 580 litrů do 720 litrů.

Vůz je vybaven 12,3“ sdruženým přístrojem  TFT a 8“ dotykovým displejem s kapacitní obrazovkou. Dále nabízí 20 různých systémů podpory při řízení, jako například systém Highway Driver Assist pro autonomní řízení úrovně 2, jakož i 6 pokročilých technologií konektivity. Dále umožňuje například bezkontaktní indukční nabíjení telefonu, nebo technologii ConnectedCAM Citroën. Vozidlo je vybaveno výkonnnými a účinnými motory, benzínovými i naftovými, s výkonem od 130 k do 180 k a rovněž i novou automatickou převodovku EAT8. Nové SUV C5 Aircross je vyráběno ve Francii, ve výrobním závodě Rennes – La Janais.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru