Nový Citroën C3 představen v Praze

Citroën představil nový C3 a oživuje tak svůj bestseller, kterého se od roku 2002 vyrobilo již více než 3,5 milionů kusů.  Pro C3 je charakteristická bohatá barevnost. Odlišuje se jedinečným tvarem a grafickými prvky, které mu dodávají energičnost a velkou sebejistotu.

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Vůz je vybaven nejnovějšími technologiemi mobilního připojení, ve světové premiéře se objevuje ConnectedCAM Citroën, fullHD kamera, díky níž může posádka sdílet fotky a videa.

C3 přináší do automobilového světa závan svěžesti. Jde o multifunkční hatchback, který lze označit různě, jen ne jako stereotypní. Svou odlišnost zdůrazňuje i tím, že o sobě prohlašuje, že je „punchy“, září barvami a nabízí poutavou osobnost.

Nový Citroën C3 splňuje zásadní hodnoty značky a je:

  • „OPTIMISTIC“svým odvážným designem. Na první pohled si všimnete tvaru nové C3. Její vysoká čelní maska a výrazné křivky jí dodávají silný a energický vzhled. Díky hladkým objemům, grafickému podpisu a barvám jde o trendy model. Velké množství úprav na míru je dostupných, a tak si každý může navolit svůj osobitý vůz odpovídající jeho vkusu. Zvenku je nová C3 k dispozici ve dvoubarevné verzi se 3 odstíny střechy, které ladí s barevnými lištami mlhovek, s vnějšími zpětnými zrcátky, lištou zadních postranních okének a prvky Airbump. Uvnitř jsou k dispozici 4 styly interiéru, takže si každý může zvolit styl, který mu nejlépe vyhovuje.
  • „HUMAN“pohodou, která z něj vyzařuje. Vývoj nové C3 se řídil programem Citroën Advanced Comfort, s jehož pomocí byly komfortní prvky ve voze zmodernizovány. Pocit posiluje i zpracování barev a materiálů, které se inspirovalo od světa nábytkářství a cestování. Všechny funkce jsou seskupeny na dotykovém 7″ displeji, což usnadňuje jejich ovládání, snadný je přístup do vozu s hands-free otevíráním a startováním. Nová pětidveřová C3 je praktická a přitom kompaktní, délka činí pouhých 399 cm.
  • „SMART“ díky technologiím v duchu doby. Citroën nabízí ve světové premiéře ConnectedCAM Citroën. Tato širokoúhlá HD kamera s mobilním připojením, která je dokonale zabudovaná do interiéru vozu, umožňuje zachycovat snímky a videa a sdílet je na sociálních sítích nebo si je uchovávat. C3 nabízí rovněž celou řadu prvků výbavy, které usnadňují život řidiče: 3D on-line navigaci s hlasovým ovládáním, zpětnou parkovací kameru, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu a systém sledování mrtvého úhlu. Účinnost nové C3 je zřejmá i z nabídky výkonných a účinných motorů (benzínový PureTech, dieselový BlueHDi) a automatické převodovky poslední generace EAT6.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru