Ženeva – značka DS po roce

Značka DS na 86. ženevském autosalonu představuje ve světové premiéře vozy DS E-Tense, DS 3 Performance, DS Virtual Vision a 3D zážitek „DS Virtual Vision“, které ztělesňují ducha avantgardy značky DS. Značka, která se oficiálně představila přesně před rokem právě na ženevském autosalonu, zde představuje zcela inovovanou nabídku i svoje novinky.


Oficiální oznámení vzniku značky proběhlo na témž autosalonu přesně před rokem. Dnes se tu po boku zcela inovované nabídky představuje ve světové premiéře model DS E-Tense, vůz, který ztělesňuje budoucnost značky, směs luxusu, špičkových technologií a vysoké výkonnosti. Poprvé se také představí dynamické a sportovní verze nové DS 3: model DS 3 Performance (hatchback a kabriolet) a limitovaná edice DS 3 Performance BRM Chronographes, který je výsledkem partnerství s BRM Chronographes, francouzským výrobcem luxusních hodinek.
Na programu je i nevídaný 3D zážitek „DS Virtual Vision“, který návštěvníky ponoří do objevování nové DS 3 a možností jejích uprav na míru díky zařízení, které tvoří brýle HTC Vive a páka. U tohoto systému virtuální reality, který vyvinula značka Dassault Systèmes, jde o světovou premiéru.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru