Obytný Peugeot Boxer na prázdniny v ČR

Peugeot v České republice přichází s nabídkou obytného vozu Peugeot Boxer, kterou zajišťuje koncesionář značky Peugeot, firma Artcom Group. Pro vyznavače cestovatelské svobody jsou kromě možnosti nákupu obytného vozidla zajištěny i komplexní služby včetně testovacích jízd, poradenských služeb nebo pronájmu obytných vozů.

peugeot boxer obytný

Nakonfigurovat, objednat, odjet novým vozem: pro milovníky dobrodružství a cestování s „domem na kolech“ nebyl až dosud tento postup takto jednoduchý a neobešel se bez prostředníka v podobě přestavbářské firmy. Nyní si klienti mohou jednoduše, rychle a bez starostí pořídit nebo pronajmout obytný vůz Peugeot Boxer a využít doplňkových služeb v podobě testovacích jízd a poradenství.

peugeot boxer obytný2

Přeměnou na obytný vůz může projít model Peugeot Boxer Furgon v několika verzích (ideálně L4H3). Různá provedení interiéru se liší řešením postelí, sprchy či kuchyně, všechny verze jsou však určeny pro přepravu maximálně čtyř osob. Praktické ergonomické prvky zahrnují například otáčecí přední sedadla, která lze v každém modelu změnit na stůl a pohovku nebo na postel. Promyšlené uspořádání úložných prostorů uvnitř vozidla poskytuje dostatek místa pro veškeré věci, které cestovatelé na různě dlouhých cestách potřebují.

Obytný vůz Peugeot Boxer lze v současné době zakoupit za cenu od 1 231 250 Kč bez DPH.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru