Rolls-Royce slaví u nás rekordní prodeje

Na recepci pro media oznámil Rolls-Royce Motor Cars Prague výsledky výjimečného roku 2022, v němž dosáhl nejvyšších ročních prodejů ve své historii. Od otevření dealerství v roce 2016 dosáhly dodávky nových vozů a certifikovaných ojetých vozů programu Provenance více než 200 vozů.

rolls-royce2

Nárůst prodeje od Čech až po Vysoké Tatry vznikl zásluhou silné poptávky zákazníků po všech modelech Rolls-Royce a trvalým růstem zájmu o individualizační program. V roce 2022 byl každý vůz prodaný v Praze zušlechtěn zakázkovou úpravou Bespoke.

Program certifikovaných ojetých vozů Provenance představuje přibližně 50 procent prodejů nových vozů, přičemž zákazníci si mohou užít stejně nadstandardní přístup, jako by si pořizovali nový Rolls-Royce.

Obchodní zastoupení, které je součástí společnosti CarTec Group, oznámilo rovněž významnou investici do svého zázemí v Praze. Projekt zahrnuje přestavbu showroomu s cílem nabídnout zákazníkům zcela nové zážitky a vybavit servis tak, aby byl plně připraven na elektrickou éru značky Rolls-Royce. Přípravy jsou již v plném proudu a rodinná společnost se zavázala investovat v letech 2023 a 2024 téměř 1 milion eur. Karel Kadlec, majitel dealerství Rolls-Royce Motor Cars Prague, zdůraznil: „Naše podnikání zůstane velmi exkluzivním a vozy Rolls-Royce velmi vzácnými, opravdovým luxusem. Těšíme se, až koncem letošního roku dorazí první elektrický Rolls-Royce, přičemž důkazem naší důvěry v dlouhodobě úspěšné směřování je právě tato významná investice.“ Otevření nových prostor je plánováno v první polovině roku 2024.

rolls-royce1

Přední výrobce luxusních automobilů nedávno zveřejnil, že dosáhl historického prodejního rekordu. Celosvětový odbyt v roce 2022 činil 6 021 vozů. Hodnota zakázkových úprav Bespoke rovněž překonala dosavadní úspěchy. Poptávka po všech modelech Rolls-Royce zůstává mimořádně silná a předběžné objednávky jsou zajištěny i po roce 2023.

Od svého otevření v roce 2016 získala společnost Rolls-Royce Motor Cars Prague osm prestižních ocenění pro globálního a evropského prodejce roku. Vloni obdržela rovněž ocenění za nejlepšího evropského prodejce v rámci programu Bespoke a za úroveň poprodejních služeb.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru