ALCAR představil novinky od značek AEZ a DOTZ

Do svého sortimentu firma zařadila tři zbrusu nové designy celkem v šesti barevných variantách. Nové designy kol od prémiových značek AEZ a DOTZ mají schválení pro vozy střední i vyšší třídy, modely SUV včetně hybridních vozů i elektromobily. Díky schválení ECE v originálním rozměru je možné tato kola použít na mnoha vozidlech bez potřeby dodatečného zápisu do technického průkazu. 

AEZ Atlanta black

První novinkou prémiové značky AEZ je design technicky i vizuálně šitý na míru vozům střední a vyšší střední třídy. Má kompaktní středovou část v kombinaci s lineárním tvarem paprsků. Verze Atlanta black se pyšní lesklým černým lakem, zatímco Atlanta titan kombinuje grafitový lak s leštěnými konci paprsků. V rozměrech od 17 do 20 palců a s nosností až 780 kilogramů pokrývá škálu automobilových modelů včetně hybridních a elektrických vozů. Bez potřeby zápisu do technického průkazu je k dispozici například pro modely Audi A4 až Audi A8, BMW řadu 5, BMW 6 GT, BMW řady 7, Volvo XC 40, XC 60, V 60 a V90 Cross Country, Tesla Model 3 i pro mnohé modely Volkswagen a Škoda.

AEZ Porto dark_frontal

Druhá novinka s názvem AEZ Porto nabízí oblíbený design s překříženými paprsky ve dvou barevných provedeních. Kontury paprsků si motoristé mohou pořídit v metalicky šedé barvě s leštěnou čelní plochou nebo v kompletním matně černém lakování. BMW řady 5, BMW 6 GT, BMW řady 7, Land Rover Evoque nebo Land Rover Discovery Sport, pro které je k dispozici od 18 do 21 palců. Kromě toho nabízí aplikace v originálních rozměrech se schválením ECE i pro širokou škálu hybridních a elektrických automobilů, například Jaguar E-Pace, Škoda Enyaq, Tesla Model S nebo VW ID4.

DOTZ Tanaka black

Značka DOTZ představila novinku Tanaka, která spojuje sportovní, agresivní paprsky ve tvaru Y se zahloubenou středovou částí. Trojrozměrný efekt vzniká díky deseti výrazně zapuštěným koncům paprsků, které vizuálně oddělují hvězdici disku od ráfku kola. Ve dvou barevných variantách, s metalicky šedým lakem v kombinaci s leštěným lemem límce nebo v matně černém laku je DOTZ Tanaka v rozměrech od 18 do 21 palců schválen pro většinu nejprodávanějších modelů na českém trhu.

 

 

 

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru