Renault Austral přichází

Renault Austral se stane jedním z pilířů segmentu C, jádra světového automobilového trhu. Po modelech Arkana a Megane E- Tech pokračuje značka v tradici „vozů pro život“ s moderním přístupem. Tento přístup nazývaný „Nová vlna“ hodlá učinit ze značky lídra v oblasti technologie, čisté energie a služeb.

36640_4-all-new_renault_austral_esprit_alpine

High-tech interiér nového modelu nabízí pohodlí rodinných modelů, které jsou charakteristické pro historii značky Renault. Špičkou kabiny má být displej OpenR, kombinující zobrazování údajů palubní desky se zobrazováním navigace a multimédii obsahujícího nejlepší aplikace a služby Google. Jeho dva displeje o úhlopříčce 12’’, k nimž se přidává head-up displej 9,3’’, tvoří celkovou plochu téměř 1 000 cm2 pro zážitek z intuitivního, komplexního a propojeného řízení.

36639_39-all-new_renault_austral

Austral je vybaven 32 asistenty řízení, jízdními režimy MULTI-SENSE a 4CONTROL Advanced – nejnovějším systémem řízení všech čtyř kol, vyvinutým značkou Renault. Model stavěný jako první vůz Renault na platformě CMF-CD třetí generace, vyvinuté společně v rámci Alliance, nabízí silnější a účinnější verzi systému E-Tech „Full hybrid“ a dva benzínové pohony „Mild hybrid“ 48V a 12V. Čili různé technologie elektrifikace, které pokrývájí všechny možnosti užití jednotlivců i firemních flotil.

Objednávky se rozběhnou v druhé polovině r. 2022 a prodej vozu na přelomu r. 2022/2023.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru