Přijíždí Škoda Fabia Monte Carlo

Česká automobilka rozšiřuje čtvrtou generaci vozu Fabia o variantu Monte Carlo. Tímto označením se od roku 2011 pyšní lifestylové varianty se sportovním nádechem. Tyto modely odkazují na četné úspěchy značky na legendárním rallyovém závodě. Sportovní vzhled vozu podtrhují černé designové prvky. Interiér zdobí červené elementy a přístrojová deska v dekoru Carbon. Monte Carlo je k dispozici se třemi motory, které pokrývají výkonové spektrum od 70 kW (95 k) do 110 kW (150 k).

09_FABIA_MONTE_CARLO-1-1920x1281

Sportovní varianty Monte Carlo doplňují výbavové stupně Ambition a Style. Využití modulární platformy MQB A0 koncernu Volkswagen přineslo čtvrté generaci vozu Fabia dynamičtější proporce a emotivnější vzhled. Tento vizuální dojem ještě umocňují typické prvky varianty jako například černá maska chladiče, specifický přední a zadní nárazník, difuzor zadního nárazníku v černém provedení nebo černá kola z lehké slitiny o průměru od 16″ do 18″. Varianta exkluzivně nabízí černá leštěná 16″ kola z lehké slitiny Proxima a černá 17″ kola z lehké slitiny Procyon.

FBA_NG_H_MC_022_0622_low-1920x1440

Interiéru dominuje černá barva, nabízí standardně sportovní sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami a tříramenný multifunkční volant. Dekorační lišta na přístrojové desce, části středové konzole a madla dveří mají červený metalický dekor. Loketní opěrky v předních dveřích a spodní část přístrojové desky mají karbonový vzhled. Model nabízí všechny asistenční systémy, komfortní prvky a infotainment systémy modelové řady Fabia. Virtuální kokpit, který je k dispozici na přání, nabízí specifický sportovnější design režimů zobrazení.

Kdy model zamíří do prodeje, automobilka zatím neoznámila. Ceny by ale měly být odhaleny v nejbližších dnech.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru