Přichází proměna značky Alfa Romeo? Nový model Tonale

Nový model Tonale má představovat metamorfózu značky. Alfa Romeo zůstává věrná  italskému sportovnímu duchu, který je v její DNA zakořeněn už od roku 1910. S modelem Tonale ale u Alfy Romeo přichází radikální evoluce, která je začátkem nové éry konektivity a elektrifikace.

16dbec9297ebbc6a0380d3abcabb74497ca7654a

Italský design je mimořádně věrný původnímu konceptu. Model doplňují nejmodernější technologie, software a systémy elektrifikace, které byly vytvořeny tak, aby rozvíjely DNA značky a poskytovaly inovativní služby zaměřené na zákazníka. Označení vozu navazuje na model Stelvio a vyjadřuje novou cestu k budoucnosti.

Model Tonale je vyráběn v Itálii, v „Giambattista Vico“ v ​​Pomigliano d’Arco, jedné z nejpokročilejších automobilových továren na světě s novou speciální montážní linkou se špičkovými technologiemi a neuvěřitelnou mírou automatizace.

 

e2ebead9a9833e1c502c6c8aa1b5f12903862765

Je to první vůz na světě s exkluzivním digitálním certifikátem NFT (Non-Fungible Token). Tato technologie na bází blockchainu představuje digitální certifikát, který se po zakoupení vozidla neustále doplňuje, aby zaznamenal používání vozidla během jeho životního cyklu. Hlavním cílem a výhodou NFT jsou ochrana zůstatkové hodnoty vozidla.

Konektivita se zcela novým infotainmentem byla navržený tak, aby nabízela aktualizace vzduchem a integraci s virtuálním asistentem Amazon Alexa. Dvě velké TFT obrazovky s celkovou úhlopříčkou 22,5“ představují to nejlepší v daném segmentu vozidel. Interiér byl navržen pro cestující tak, aby je doslova objímal.

a81c2e08900a969752ef224fdaa1e5a8b38fcbd2

Alfa Romeo vyvinula pro model Tonale dvě možnosti elektrifikace: Hybrid a Plug-in Hybrid Q4. Ve verzi Hybrid má premiéru zcela nové 48voltové hybridní hnací ústrojí, které je specifické pro Alfu Romeo a které dokáže pohánět kola, i když je spalovací motor vypnutý. Verze Plug-in Hybrid Q4 má výkon 275 k s pohonem všech kol. Očekávaný dojezd v městském provozu činí až 80 km.

Model Tonale bude možné objednávat od dubna, a to v exkluzivní zahajovací edic „EDIZIONE SPECIALE“.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru