Semir z Kobry 11 se stal ambasadorem technologické platformy Driverama

Driverama uzavřela oficiální partnerství s Erdoğanem Atalayem, hvězdou populárního seriálu Kobra 11. Driverama je online platforma skupiny AURES Holdings pro obchod s ojetými vozy v západní Evropě. Erdoğan Atalay je známý především jako představitel hlavní role Semira Gerkhana v populárním seriálu televize RTL „Kobra 11“.

Erdogan-Atalay-Driverama

Semir nyní vymění televizní studio za automobilový e-shop, protože pomůže akcelerovat rozjezd značky Driverama jako její oficiální ambasador. Na platformě Driverama mohou jednotlivci prodávat svá vozidla rychle, snadno a bez potíží díky využití špičkové technologie umělé inteligence a algoritmického ocenění v reálném čase, které umožňuje rychlé, přesné a transparentní cenové odhady na základě tržních dat.

Erdoğan Atalay k partnerství uvedl: „Když jsem hledal důvěryhodnou online platformu pro nákup ojetých vozů, narazil jsem na Driveramu. Můj pozitivní první dojem se rychle upevnil, když jsem obdržel žádost o spolupráci s touto společností a během našich prvních rozhovorů jsem se dozvěděl, jak je celý tým Driverama zapálený pro podnikání, své zákazníky a pozitivní dopad, který může mít na toto odvětví.  Dobře jsem se také seznámil s vedením společnosti Driverama, zejména se Stanem Galikem a Eldarem Vagabovem, a těším se na další úzkou spolupráci s oběma.“

Eldar-Vagabov--Erdogan-Atalay--Stanislav-Galik 

Seriál „Kobra 11“ se na kanálu RTL vysílá již více než 25 let a převzaly ho televize přibližně ve 120 zemích včetně České republiky. Erdoğan Atalay hraje detektiva Semira Gerkhana a je jediným současným členem hereckého obsazení, který v seriálu působí od jeho prvního dílu. Nyní hraje po boku Pii Stutzensteiové, která od roku 2020 hraje Vicky Reisingerovou. Akcí nabitý seriál se letos poprvé vrací na naše obrazovky jako celovečerní třídílná série. První díl s názvem #jedendrittentag se má vysílat v prvním čtvrtletí roku 2022.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru