Dacia Jogger – nové sedmimístné auto pro velké rodiny

Dacia Jogger se představuje jako čtvrtý pilíř produktové strategie značky Dacia. Po malém městském 100 % elektrickém voze (Spring), kompaktním voze (Sandero) a SUV (Duster) přichází Dacia s přepracovaným rodinným modelem se 7 místy. Tato novinka přichází v rámci obnovy sortimentu Dacia, jež bude do roku 2025 završena dalšími dvěma novými modely.

35467_2-2021_-_dacia_jogger_extreme

Rodinná a víceúčelová Dacia Jogger je nezařaditelná do jediné třídy. Jako pravý rodinný vůz nabízí nejlepší poměr cena / prostornost interiéru a víceúčelové využití vozu jako „švýcarského nože“.

Název evokuje sport, přírodu a pozitivní energii, Dacia Jogger se tak podílí na šíření nové identity značky. Název je krátký a mezinárodní, značí maskulinitu, robustnost a víceúčelové využití. Evokuje vytrvalost ideálního životního partnera v každodenních situacích rodin, které touží po úniku a čerstvém vzduchu.

35465_18-2021_-_dacia_jogger_extreme

Dacia Jogger bude uvedena se dvěma motory splňujícími nejnovější emisní normu Euro 6D Full. Rodinný vůz představuje zcela nový efektivní a výkonný benzínový motor TCe 110 a nabízí jako alternativu LPG s motorem TCe 100 LPG. Dacia nabízí kompletní sortiment osobních automobilů s dvojím pohonem na benzín a LPG. Nabídka motorů bude doplněna verzí HYBRID od roku 2023.

Zahájení objednávek je listopad 2021 ve třiceti zejména evropských zemích, ale i v Turecku, Izraeli a později v Maroku. Vozy budou k dispozici u dealerů od února 2022. Ceny začínají na 358 500 Kč.

DACIA JOGGER (RJI)



Facebook

Nejčtenější

Nahoru