Škoda Karoq prošla modernizací po čtyřech letech od uvedení na trh

Modernizovaná verze modelu přináší vylepšený designový jazyk, trvale udržitelné materiály, nové technologie a úspornější motory nové generace Evo. V roce 2020 a v prvních šesti měsících roku 2021 byl Karoq po modelu Octavia celosvětově druhým nejdodávanějším vozem české automobilky.

16_SKODA_KAROQ-1920x1281

Vůz má nyní výraznější vzhled. Širší, šestihranná maska chladiče, užší přední a zadní světla a kola z lehké slitiny s aerodynamickými kryty dodávají vozu nový vzhled. Nová kola z lehké slitiny s černými plastovými aero kryty, nový střešní spoiler a finlety po stranách vylepšují aerodynamické vlastnosti vozu a snižují emise CO2. Interiér nabízí nové potahy, včetně těch z trvale udržitelných materiálů, které jsou dostupné na přání. Modernizovaná verze také přináší nové technologie, například Matrix-LED přední světlomety, kterými vůz disponuje poprvé, a rozšířenou nabídku asistenčních systémů.

17_SKODA_KAROQ-1920x1281

Modernizovaný Karoq doplňuje pět úsporných motorů generace Evo koncernu Volkswagen. Dva naftové a tři benzinové motory pokrývají výkonové spektrum od 81 kW (110 k) do 140 kW (190 k). Motor 2,0 TSI o výkonu 140 kW, který je dostupný exkluzivně pro model  Sportline, je nabízen výhradně s pohonem všech kol. Motor 2,0 TDI o výkonu 110 kW je k dispozici s pohonem předních nebo všech kol.

V roce 2017 představila automobilka své druhé SUV, které se vyznačuje vlastnostmi typickými pro značku. Má nabízet velký prostor,  praktičnost a dobrý poměr ceny a užitné hodnoty. V současné době je vůz nabízen v 60 zemích světa. Je vyráběn v České republice, na Slovensku, v Rusku a Číně. Dosud bylo prodáno více než 500 000 vozů.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru