Seat jde do útoku s osvěženou Ibizou a robustnější Aronou

Ibiza je od svého prvního představení v roce 1984 klíčovým vozem značky a po 37 letech, pěti generacích a téměř 6 milionech prodaných vozů je nejúspěšnějším modelem automobilky. Nová verze páté generace má ambici zůstat klíčovým modelem v tomto segmentu evropského trhu.

SEAT-Ibiza-FR_02_small

Ibiza nabízí v interiéru více intuitivnosti, funkčnosti a kvality díky optimalizovanému designu ve spojení s vyšší úrovní konektivity a novými materiály. Atmosféru v interiéru má umocňit vyspělá technologie osvětlení. K výrazné změně designového stylu a vytříbenému charakteru modelu Ibiza přispívá také nejmodernější displej pro informační a zábavní systémy.

Pod kapotou může být jedna z pěti nabízených variant pohonu s výkonem od 90 k do 150 k. Motory na benzin nebo stlačený zemní plyn se dodávají ve spojení s mechanickou či dvouspojkovou převodovkou DSG. Výroba nového modelu bude v závodě v Martorellu zahájena ve třetím čtvrtletí letošního roku.

SEAT-Arona-FR_16 

Arona slaví od svého představení v roce 2017 velké úspěchy. Dosud se prodalo více než 350 000 vozidel. Model se tak stal silným pilířem produktové řady značky.

Nový styl a vzhled, vyvolávající dojem ještě větší síly a robustnosti má být jen začátkem. V interiéru se městské SUV dočkalo transformace a navíc nabízí také novou úroveň konektivity a asistenčních systémů. Pod kapotou může být opět jeden z pěti motorů s výkonem od 90 k do 150 k. Motory na benzin (TSI) nebo stlačený zemní plyn (TGI) se dodávají ve spojení s mechanickou či dvouspojkovou převodovkou DSG.

Výroba nového modelu bude zahájena ve třetím čtvrtletí letošního roku v závodě v Martorellu.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru