Netradiční soutěž o jízdu s Mikou Häkkinenem

Finský výrobce pneumatik Nokian Tyres spustil v Čechách soutěž vztahující se k jejich nákupu. Soutěž trvá až do 30. dubna 2021 a její hlavní výhrou je lekce bezpečného řízení s dvojnásobným mistrem světa ve Formuli 1 Mikou Häkkinenem. 

 Nokian_Powerproof_SUV_Häkkinen3

Princip této unikátní soutěže je jednoduchý, při nákupu sady letních nebo celoročních pneumatik Nokian Tyres získá zákazník možnost zaregistrovat se do soutěže. K dispozici je při nákupu celé sady pneumatik, až do vyčerpání zásob a u příslušných dealerů, také čepice mistra ve Formuli 1 s jeho podpisem. Mimo hlavní cenu – tedy lekci bezpečnosti řízení včetně jízdy přímo s Mikou Häkkinenem – mohou účastníci soutěže vyhrát například i prvotřídní elektrokola.

Nokian+Powerproof+SUV+(11)

„Tato jedinečná spotřebitelská soutěž pro české a slovenské zákazníky, vám poskytne možnost se nejen osobně setkat s ambasadorem naší značky Nokian Tyres, a ikonou světové soutěže Formule 1. Ale také prožít jedinečný osobní zážitek ve formě jízdy přímo s Mikou Häkkinenem na okruhu v Mostě. Poslechnout si jeho rady a doporučení jak správně a bezpečně řídit i v extrémních situacích, obohatí i ty nejotrlejší či zkušené řidiče. Nezapomeňte se tedy do naší letní soutěže zaregistrovat co nejdříve,“ vysvětluje Martin Dražík ze společnosti Nokian Tyres.

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru