Svolávací akce modelu Hyundai Tucson

Řada medií v uplynulých týdnech informovala o svolávací akci předchozí generace modelu Hyundai Tucson. Týká se modelu Hyundai Tucson (TLe) předchozí generace, vyráběné mezi roky 2015 a 2020, během níž bude upravena elektrická instalace v oblasti systému ABS. Globálně se týká přibližně 694.000 vozů, na českém trhu jde zhruba o 13 tisíc vozidel.

Hyundai Tucson TLe

Jedná se pouze u preventivní úpravu pro zajištění správné funkce systému ABS po celou dobu živostnosti vozidla. Jeho majitelům tak nehrozí žádné nebezpečí, v souvislosti s předmětem svolávací akce nebyly zaznamenány jakékoliv nehody, požáry, či zranění. Zákazníci tak svůj vůz mohou i nadále bezpečně používat.

V servisní síti Hyundai v České republice aktuálně probíhá naskladňování potřebných náhradních dílů a příprava dalších kroků pro co nejrychlejší kontaktování majitelů postižených vozů s výzvou k návštěvě svého servisního místa. Úprava spojená se svolávací akcí bude všem zákazníkům provedena na počkání, bezplatně a platí i pro vozidla, u nichž již uplynula záruční lhůta.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru