Renault Mégane GrandCoupé – elegantní sedan je v Čechách

Od jeho uvedení na trh v roce 2016 se prodalo 200 000 kusů. Prodává se v bezmála třiceti zemích. Nový Mégane GrandCoupé má propracovanější design a je vybaven nejnovějšími technologiemi pro co největší bezpečnost a pohodlí během jízdy.  Má prosazovat styl a zvýšit svoji atraktivitu pro náročné zákazníky.

 RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF)

Součástí nového vozu jsou 100% LED světlomety LED Pure Vision, které zajišťují dokonalé osvětlení vozovky, přičemž disponují typickým světelným podpisem Renault ve tvaru písmene C. Vpředu se nachází nový nárazník a nová maska chladiče s chromovanými prvky. Pro lepší aerodynamiku jsou nově v přední části podběhů kol vzduchové deflektory. Po stranách je vylepšen novým designem blatníků a podsvícenými klikami dveří.

Vůz je vybaven digitálním přístrojovým štítem o úhlopříčce až 10,2 palce. Jeho součástí je možnost replikace navigace, která velmi intuitivním způsobem personalizuje zážitek z jízdy. Dále je v palubní desce zabudována (v závislosti na úrovni výbavy) nová 9,3palcová multimediální obrazovka. Prostřednictvím svého nového multimediálního systému připojeného k Renault EASY LINK nabízí všechny funkce navigace a infotainmentu a také nastavení MULTI-SENSE. Pro větší ergonomii jsou ovládací prvky asistentů řízení seskupeny na volantu a ovládací prvky na středové konzoli jsou přístupnější. Dále je vybaven bezrámečkovým elektrochromatickým vnitřním zpětným zrcátkem a chromovanými prvky na ovládacích prvcích klimatizace. Interiér je doladěn novým čalouněním. Elektricky nastavitelné sedadlo (k dispozici volitelně) nyní umožňuje řidiči zaujmout pohodlnější polohu při řízení.

Nový model nabízí širokou škálu motorů kompatibilních s novými předpisy stanovenými normou Euro 6D FULL:

– Z benzinových motorizací je zde zcela nový motor s přímým vstřikováním 1,0 TCe ve verzi s výkonem 114 k (s manuální převodovkou) optimalizovaný pro snížení spotřeby paliva a emisí CO2 (k dispozici později).

Motor 1.3 TCe, který je vybaven filtrem pevných částic, je i nadále k dispozici ve verzi s výkonem 140 k (s šestistupňovou manuální převodovkou anebo sedmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovkou EDC).

– Naftový motor 1,5 Blue dCi bude k dispozici ve verzi s výkonem 115 k (se šestistupňovou manuální převodovkou anebo sedmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovkou EDC).



Facebook

Nejčtenější

Nahoru