Hyundai představí další přírůstek do rodiny N – SUV Konu

Dalším členem produktové řady vysokovýkonných modelů N se stane Hyundai Kona N. Tento model bude prvním vysokovýkonným SUV značky. Vzhledem k tomu, že se výchozí model těší mimořádné oblibě na celém světě, vyvolává tato verze modelu velká očekávání.

KONA_N_ Keyvisual_BBPIT_03 copy

Kona N bude k dispozici s osmistupňovou dvouspojkovou převodovkou se spojkami v olejové lázni, známou pod označením N DCT. V kombinaci s motorem 2.0 Turbo poskytne výkony a pohotové reakce pro mimořádné zážitky z jízdy. Stejně jako ostatní modely N bude vybavena funkcemi pro sportovní jízdu včetně funkce Launch Control pro dynamický rozjezd a výfukové soustavy vytvářející emocionální zvukový doprovod.

Značka vysokovýkonných vozů N vstoupila do segmentu sportovních automobilů s modelem i30 N a na rok 2021 plánuje rozšíření své produktové řady. Zejména díky ještě větší diverzifikaci produktové řady pokrývající další segmenty trhu prostřednictvím modelů, jakými jsou i20 N a připravovaná Kona N, bude značka N nabízet vozidla pro radost z jízdy, která uspokojí požadavky všech náročných zákazníků hledajících za volantem opravdové potěšení.

Podrobnější informace budou zveřejněny v nadcházejících týdnech.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru