Nový portál pro ojetá auta spouští Emil Frey

Skupina Emil Frey v ČR zahajuje s internetovou platformou autosphere.cz novou etapu v oblasti prodeje ojetých vozů. Uvedením komplexního webového portálu sdružujícího programy ojetých vozů všech svých značek hodlá zaujmout významnou pozici na rostoucím trhu s referentskými a zánovními vozy.

 ojetiny

Česká republika je dalším evropským státem, kde skupina Emil Frey projekt pouští. Kromě ČR existuje tato platforma např. v Belgii. Za domovskou zemi je však považována Francie, kde web funguje již od roku 2007 a je jedním z nejvýznamnějších portálů pro prodej ojetých vozů na trhu. Klient tu najde nabídku více než 250 koncesionářů 25 různých značek, kteří ročně prodají dohromady několik desítek tisíc ojetých vozů. Cílem programu je pomoci zákazníkovi zorientovat se na mnohdy komplikovaném, nepřehledném a nejistém trhu ojetých vozu a vybrat zde auto, které dokonale vyhovuje očekáváním, potřebám a možnostem zákazníka, přičemž hlavními závazky programu jsou objektivita a transparentnost.  

Převážnou část portfolia budou tvořit zánovní, předváděcí a referentské automobily ze značkových programů. Tyto programy si na českém trhu získaly renomé a důvěru zákazníků. Nejdelší tradici má „Peugeot Vyzkoušené vozy“, který letos v říjnu oslavil 10 let své existence. Už od svého počátku se projevil jako měřítko kvality, neboť nastavil nejpřísnější standardy od precizní technické prohlídky každého vozu, přes vyhrazenou prodejní plochu příslušné velikosti a vzhledu, až po specializovaný tým vyškolených prodejců a mechaniků. V roce 2011 pak vznikl Citroën Select, následovaný o několik let později programy DS Certified a Opel Vyzkoušené vozy. V březnu 2018 vznikl také multiznačkový program  Emil Frey Select.

Společným znakem těchto programů je kromě příslušnosti ke skupině Emil Frey také celá škála benefitů, která se k nabízeným vozům váže:

  • Certifikát a protokol prohlídky vozu stvrzující původ i servisní historii a transparentní informace o technickém stavu vozidla;
  • Plnohodnotná minimálně roční záruka a asistenční služba platná v celé EU;
  • Možnost testovací jízdy;
  • Možnost protiúčtu;
  • Nabídka služeb jako financování, pojištění, operativní leasing aj.

Webový obchod otevřel své brány 15. prosince 2020. V současné době tvoří nabídku přibližně 1200 vozů, tento počet však bude velice rychle narůstat.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru