Revoluční novinka značky Dacia – Spring Electric

Dacia představuje malé, módní městské auto prodávané od roku 2021: Dacia Spring Electric. Po modelech Logan a Duster představuje Dacia Spring revoluci na trhu, protože je díky němu elektrická mobilita dostupná všem. Ať už jde o individuální, sdílenou nebo profesionální mobilitu, Spring nabízí jednoduché, spolehlivé a dostupné řešení.

32754_dacia_spring__10_

Se svým průlomovým vzhledem SUV je model vybaven 4 sedadly, maximálním pohodlím, jednoduchým a spolehlivým elektrickým pohonem a velmi solidním dojezdem. Lehký a kompaktní, Spring Electric ujede 225 km v kombinovaném cyklu WLTP a 295 km ve WLTP City, což zaručuje vysokou všestrannost pro městské i příměstské využití.

Před deseti lety uvedl Renault na trh první ZOE. Dnes svět křižuje osm modelů a celkem 350 000 elektrických automobilů značky Renault! Kromě řady elektromobilů nabízí skupina celou řadu hybridních a plug-in hybridních verzí vozů Clio, Captur, New Mégane a New Mégane Estate s technologiemi E-TECH Hybrid a Plug-in Hybrid, kterou je nyní vybaven také nový Renault Arkana.

Dnes skupina Renault učinila další krok a zavázala se dosáhnout v Evropě do roku 2050 uhlíkové neutrality. Do roku 2030 si klade za cíl snížit své emise CO2 o 50 % v porovnání s rokem 2010.

V rámci trhu, na kterém se za 5 let prodá 50 % elektrických nebo hybridních vozů, budou mít do roku 2022 všechny nově prodávané modely elektrickou nebo elektrifikovanou verzi.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru