Technologie a novinky v nabídce Subaru

O značce je známo, že nové technologie a sofistikovaná řešení vyvíjí s vlastním týmem, často se při tom vydává odlišnou cestou než konkurence. Příkladem může být asistenční systém Eye Sight, existují ale i mnohá další řešení. Znáte je?Eye Sight – řidičovy druhé oči

 

Proč se tento systém přirovnává k druhému páru očí? Funguje na základě stereokamer, které jsou umístěny na čelním skle. Dokážou rozeznat chodce včetně dětí, i cyklisty. V případě hrozící srážky varuje řidiče a když nenásleduje akce, systém zahájí brzdění. Jak se zachová před překážkou? Co umí při couvání? Jak si poradí v koloně? Odpovědi najdete zde.

Symetrický pohon všech kol

Dokonalé vyvážení vozu, okamžitá reakce na změnu jízdního povrchu a stylu, to vše přináší symetrický pohon všech kol. Jak se zachová při rozjezdu do kopce? Čím dosáhne sebejistotu v zatáčkách? Co zaručí plynulou jízdu? Podrobnosti se dočtete zde.

Subaru symetrický pohon

Boxer – motor se sportovními geny

Plochý motor s protiběžnými písty je v případě Subaru buď atmosférický nebo přeplňovaný a jeho předností je kompaktní velikost a nízko položené těžiště. Jak se motory vyvíjely? Jaký výkonový rozsah dokážou nabídnout? Jaké využívají převodové skříně? Odpovědi na tyto otázky najdete zde.

1719224eb944d4808feba4903d7a37



Facebook

Nejčtenější

Nahoru