Audi bude i nadále partnerem FC Bayern Mnichov

Audi a FC Bayern Mnichov kráčí do budoucnosti společně. Obě prémiové značky tvoří od roku 2002 silný tým a nyní své partnerství prodloužily až do roku 2029 a rozšířily jeho záběr. Audi je exkluzivním automobilovým partnerem. Všichni licencovaní hráči držitele rekordního počtu mistrovských titulů obdrží v roce 2020 elektromobil Audi e-tron. 

 Audi and FC Bayern heading toward the future together

Partnerství Audi a FC Bayern Mnichov je mimořádně úspěšné. Značka se čtyřmi kruhy stojí po boku nejúspěšnějšího německého fotbalového klubu od roku 2002 a od roku 2011 je Audi navíc podílníkem ve společnosti FC Bayern München AG. V rámci spolupráce jsou pořádány společné akce a iniciativy. Audi Cup, organizovaný v roce 2019 pošesté v Allianz Areně, patří mezi nejprestižnější přípravné turnaje v Evropě.

Pro celý vozový park, který FC Bayern obdrží od Audi, je po celou dobu trvání smlouvy dohodnuta maximální průměrná hodnota 95 gramů CO2 na kilometr. Ta představuje legislativní limit pro flotilové emise výrobců, platný od ledna 2020. Minimálně polovina všech vozidel bude elektrifikována. Vedle Audi e-tron si své fanoušky mezi fotbalisty najde také nové, sportovně laděné Audi e-tron Sportback, které bude na český trh uvedeno v průběhu prvního pololetí letošního roku.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru