Zpěvačka a herečka Bára Poláková bude řídit VW Tiguan

Pětinásobná držitelka ceny Anděl České hudební akademie Bára Poláková bude řídit Volkswagen Tiguan Allspace z programu Das WeltAuto.

Bara Polakova 01

Herečka a v posledních letech především zpěvačka Bára Poláková se rozhodla spolehnout na prověřené vozy programu Das WeltAuto. Po celý rok tak bude ji i její rodinu vozit dvoulitrový Volkswagen Tiguan s automatickou převodovkou ve špičkové verzi Allspace R-line Highline.

Se svým novým ojetým vozem Bára kromě jiného během podzimu vyrazí na další část turné k zatím poslední desce Ze.Mě, kterou vydala v loňském roce. Jeho vrcholem pak bude pražské vystoupení ve Fóru Karlín 26. října, během něhož se prolétne nad hlavami fanoušků. Spolupráce Báry Polákové s programem Das WeltAuto ale zapůjčením jednoho vozu nekončí. Právě pro podzimní turné, které  počítá se zastávkami ve 14 městech po celé republice, její kapela dostane k dispozici ještě užitkový automobil, jenž poslouží k převozu potřebného vybavení.

Při příležitosti předání vozu odpověděla Bára na několik otázek.

Jaké bylo vaše první auto? 

Bára Poláková: Jako prvním jsem jezdila Volvem V40, myslím rok 2001 a pak jsem si pořídila BMW Z3 ročník 98.

Jaké byly vaše řidičské začátky?

Začátky byly docela vostrý. Myslím, že jsem trochu pirát. Ale takový městský. Nemám moc ráda rychlou jízdu, spíš svižnou… pražské zkratky, objevování nových cest a tak. S tou Ztrojkou jsem projela docela velký kus Evropy, byla to paráda, ráda na tu dobu vzpomínám. 
 
Proč jste si vybrala auto jako je VW Tiguan?

Mám dvě malé holčičky a tak často vozím kočárek a kola a koloběžky a skejtíky... no a potřebovala jsem větší auto. Zároveň Tiguan nepatří mezi ty úplné obry, takže do města je to ideální. A taky čtyřkolka na hory v zimě je pro nás nezbytná.

Proč jste si vybrala spolupráci právě s Das WeltAuto? 

Moje sestra si asi před měsícem koupila u DasWeltAuto Seat Alhambra a moc si pochvalovala jejich přístup v podstatě ke všemu. My jsme zase s kapelou hledali někoho, s kým bychom chtěli začít spolupracovat, protože se blíží turné a všechno a všechny převážet není jen tak. A tak jsme si vzájemně padli do oka. :)

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru