Škoda Scala má dynamickou výbavu Monte Carlo

Paleta nového kompaktního modelu Škoda Scala se rozšiřuje o oblíbenou výbavovou linii. Má být poctou úspěšné soutěžní historii automobilky a dodává dynamickému modelu sportovní charakter. Premiéra modelu, který je k dispozici se všemi motory této modelové řady, proběhne v září na autosalonu IAA ve Frankfurtu, k zákazníkům se první vozy dostanou ve čtvrtém čtvrtletí roku 2019.

SKODA-SCALA-Monte-Carlo-3

Sportovní lifestylové varianty kompaktních modelů značky nesou tradičně označení Monte Carlo. Tato čtvrť monackého knížectví je vedle lesku a luxusu také synonymem více než stoleté historie motoristického sportu. Tradiční rallye, která je i součástí aktuálního kalendáře mistrovství světa, se koná už od roku 1911. Také značka Škoda slavila na Rallye Monte Carlo několik největších úspěchů ve své sportovní historii.

SKODA-SCALA-Monte-Carlo-4

Černé prvky dodávají dynamickému vozu sportovní vzhled. Rámeček výrazné mřížky chladiče mezi Bi-LED světlomety je vyveden v lesklé černé barvě, černé jsou také části přepracovaného předního spoileru, jakož i nápis na pátých dveřích. Bočnímu pohledu dominují černá sedmnáctipalcová a volitelně osmnáctipalcová hliníková kola ve speciálním designu, černé kryty vnějších zpětných zrcátek a černé prahy. K sériové výbavě modelu, který je k dispozici v kombinaci se všemi motory této modelové řady, patří zatmavená zadní okna Sunset, panoramatická střecha a prodloužené sklo pátých dveří včetně černého střešního spoileru. Sportovní vzhled nového vrcholného provedení modelu doplňuje černý zadní difuzor, černé nápisy a zadní světla TOP-LED s animovaným ukazatelem směru jízdy.

SKODA-SCALA-Monte-Carlo-5

Sportovní sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami jsou výškově stavitelná a čalouněná speciálními potahy, speciální design mají také dekorační lišty a palubní deska. Multifunkční sportovní volant je potažený perforovanou kůží a obšitý červeným ozdobným stehem, stejně jako hlavice řadicí páky a madlo páky ruční brzdy. Ambientní LED osvětlení září v bílé, resp. volitelné červené barvě a osvětluje středový panel, prostor pro nohy, odkládací kapsy v bočních dveřích a kličky dveří. Z palubní desky září chromované výdechy ventilace, na palubě jsou kromě toho také LED-čtecí lampičky. Sportovní vzhled interiéru doplňují kryty pedálů v hliníkovém designu, speciální koberečky, nápisy Scala na prahových lištách a černý strop.

Na trh bude verze uvedena ve čtvrtém čtvrtletí roku 2019.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru