Kia představila SUV pro Indii s názvem Seltos

Kia poprvé odhalila Seltos světové veřejnosti na speciální akci v indickém Dillí. Model Seltos charakterizují výrazné designové prvky, které tomuto kompaktnímu SUV dodávají punc neokázalé sportovnosti. Model spojuje vysoce moderní technické prvky výbavy, prostornost na vrcholu třídy a sestavu špičkových bezpečnostních prvků. V nabídce pohonných jednotek najdeme vysoce hospodárné benzínové a naftové motory Smartstream.

KIA Seltos_1

Seltos má mířit na mladé a technicky zaměřené zákazníky, neboť přetéká nejmodernější technologiemi a prvky bezpečnostní výbavy. Vůz nabízí za investované peníze mimořádnou hodnotu – díky technologickým prvkům pro maximální konektivitu a bezpečnost, interiéru pro pohodlné cestování pětice lidí a vysoké úrovni prostornosti a variability.
Kia plánuje zahájit prodeje v Indii s historicky nejvyšším počtem prodejců automobilového nováčka na tomto trhu a  rovněž uzavřela partnerství s osmi předními finančními ústavy v Indii, které budou zákazníkům z celé země nabízet komplexní služby financování.

KIA Seltos_2

Seltos se bude vyrábět pro osm různých regionů ve dvou výrobních závodech Kia – v okrsku Anantapur v indickém Ándhrapradéši, resp. v korejském Kwangdžu. Celosvětové zahájení prodeje tohoto modelu je naplánováno na druhou polovinu roku 2019.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru