Volkswagen T-Cross je v prodeji

Nový T-Cross má být všestranným, praktickým a flexibilním přírůstkem do rodiny SUV značky. Při uvedení na trh si zákazníci mohou vybrat ze dvou přeplňovaných zážehových motorů o objemu 1,0 litru. Tyto dva tříválcové motory mají výkon 70 kW/95 k a 85 kW/115 koní. Výkon je přenášen na
přední kola. Zatímco varianta s výkonem 70 kW/95 k využívá pětistupňovou přímo řazenou převodovku, silnější varianta nabízí možnost volby mezi šestistupňovou přímo řazenou převodovkou a sedmistupňovou dvouspojkovou.

The new Volkswagen T-Cross

Je to městský crossover, který je větší než Polo, konkrétně o 54 mm na délku (4,11 m) a 138 mm na výšku (1,58 m). 
Nejmenší SUV je poháněno dvěma kompaktními zážehovými tříválcovými motory. Ty jsou odvozeny od jednotky EA211. Oba tříválcové motory vykazují spotřebu 4,9 litru prémiového benzínu na 100 km. V blízké budoucnosti budou k dostání další dva motory.

The new Volkswagen T-Cross

T-Cross nabízí snadné nastupování skrz čtyři velké dveře – velká výhoda modulární platformy s motorem uloženým napříč, která dovoluje posunout přední poháněnou nápravu mnohem více dopředu. Dlouhý rozvor 2,55 m vytváří prostorný interiér, nabízející dostatek místa až pro pět cestujících. Zavazadlový prostor pojme mezi 385 a 455 litry.
Díky sklápěcí lavici zadních sedadel lze T-Cross proměnit na malou dodávku s rovnou ložnou plochou a zvětšit objem zavazadlového prostoru až na 1281 litrů. Zadní lavici sedadel lze posouvat v rozmezí 14 cm a zvětšit tak místo pro nohy pro cestujících ve druhé řadě nebo objem zavazadlového prostoru.

The new Volkswagen T-Cross

První stupeň výbavy nese označení Life. Kromě základních prvků zahrnuje multifunkční volant, parkovací senzory Park Distance Control vpředu a vzadu, klimatizaci, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, praktickou zásuvku pod sedadlem spolujezdce a 16″ kola z lehké slitiny. Druhá úroveň výbavy je Style. Zahrnuje LED světlomety,
multifunkční volant obšitý kůží, sportovní/komfortní sedadla vpředu, ambientní osvětlení, samočinnou klimatizaci Climatronic a 17″ kola z lehkých slitin. Volkswagen pro výbavy Life a Style nabízí rovněž designerské pakety. Ty zahrnují potahy sedadel vyrobené z exkluzivní tkaniny v barvě Diag Neutral, Diag Orange a Diag Turquoise. Pro tyto dvě výbavy je k dispozici také paket R-line pro karoserii i interiér.

Ceny začínají na 437 900 Kč.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru