Koupíte auto přes e-shop? Nyní už to jde.

Unikátní službu v podobě pořízení auta přes internet spouští od 1. února inovační laboratoř AuresLab. Zájemci si v pohodlí domova nebo kanceláře vyberou ojetý vůz, který může do dvou dnů stát před jejich dveřmi. 

MM1_4374

Zájemci si prostřednictvím webové aplikace mohou vybírat z více než 350 vozů z nabídky Mototechny, které jsou maximálně 2 roky staré a stále v tovární záruce. Každý zákazník si nyní na webu Mototechny může z nabídky vybrat vůz, který se mu nejvíce zamlouvá. V první fázi koupě pak vyplní online objednávku na následný pronájem vozu na jeden měsíc s předkupním právem, během kterého si bude moci auto dostatečně vyzkoušet. Zaplatí měsíční nájem a vratnou kauci a do 48 hodin mu bude vybraný vůz přistaven na zadanou adresu. Pokud bude zákazníkovi vůz vyhovovat, doplatí zbytek ceny, ze které se již zaplacený nájem odečte.

„Naše zkušenosti ukazují, že 90 % zákazníků, kteří měli možnost si díky naší službě Try&Buy takto vyzkoušet auto, si jej pak také koupili. Zbylí si pak většinou pouze vybrali jiný motor nebo výbavu,“ vysvětluje ředitel Gálik. Cílem e-shopu je podle něj ušetřit zákazníkům nejen čas, ale také prostředky, které by bylo potřeba vynaložit na dostavení se na jednu ze sítě poboček.

Spuštěním této služby AuresLab navazuje na rok 2018, kdy vyvinula řadu přelomových inovací. Velkou pozornost v Čechách i v zahraničí vyvolaly datové aplikace AuresApps, které si zakoupily autobazary v Rusku nebo v Jihoafrické republice. Tyto aplikace pomocí datové analytiky umožňují obchodníkům dynamicky naceňovat vozy, anebo přizpůsobovat skladové zásoby vozů potřebám zákazníků.

 

 

 

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru