Nové asistenční služby na klubové kartě Shellu

Věrnostní program Shell ClubSmart prošel významnou inovací a svým zákazníkům přináší mimo jiné asistenční služby, možnost vyměnit věrnostní body za slevu v obchodě na čerpacích stanicích, nové partnery nebo digitální kartu v mobilu.

shell club card

Shell ClubSmart je nejstarší věrnostní program mezi sítěmi čerpacích stanic a byl založen v roce 1998. Po dvaceti letech úspěšného fungování představuje významné novinky, které zohledňují také aktuální trendy světa. Ve 23 zemích celého světa je do věrnostních programů Shell zapojeno více než 53 milionů řidičů.

Naprostou novinku představuje nabídka asistenčních služeb ve spolupráci s partnerem Allianz Assistance. Pravidelní zákazníci získávají možnost pomoci na cestách v nejčastějších nepříjemných situacích – výměnu pneumatiky při defektu, dobití baterie, odčerpání nesprávně natankovaného paliva, dovoz paliva při jeho nedostatku nebo právní asistence. Podmínkou pro využití kterékoliv asistenční služby je přitom online registrace v programu Shell ClubSmart a získání alespoň jednoho věrnostního bodu v předcházejícím měsíci.

Výměna věrnostních bodů za slevu na palivo, jedna z dosud nejoblíbenějších odměn ve věrnostním programu, se dočkala významného rozšíření. Nyní je možné získané věrnostní body vyměnit také za slevu na zboží nebo služby v obchodě na čerpací stanici (za 100 bodů získá zákazník slevu 10 Kč). Veškeré výhody věrnostního programu mohou mít zákazníci nyní vždy po ruce, respektive ve svém mobilu díky digitální kartě, která je nově k dispozici ve stávající aplikaci.

Sbírání věrnostních bodů při cestování nyní umožňuje spolupráce s novými partnery Booking.com a Rentalcars.com. Za každé půjčení auta prostřednictvím webu Rentalcars.com a za každou rezervaci ubytování prostřednictvím portálu Booking.com získají zákazníci extra body, pokud se na dané stránky prokliknou přes online stránky věrnostního programu. Katalog odměn výrazně zeštíhlel a bude obsahovat sezonní nabídky exkluzivních odměn. Chybět nadále nebudou odměny od dlouholetých technických partnerů Ferrari, BMW nebo Ducati, stejně jako možnost věrnostní body vyměnit za vybrané odměny přímo na čerpací stanici.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru