Flexi Care – jak si snadno pořídit Volvo

S příchodem nejmenšího SUV švédské automobilky, Volvem XC40, se zájemcům o toto Evropské auto roku otevírá další cesta k jeho získání. Nový alternativní prodejní kanál se jmenuje Flexi Care a je jednou z možností, jak si jednoduše a rychle pořídit nové Volvo.

New Volvo XC40 - exterior

Program Flexi Care představuje alternativní způsob pronájmu vozu. V době, kdy jsou zákazníci zvyklí platit za stále více služeb transparentním způsobem bez navýšení o přidané poplatky, se může tradiční proces koupě a vlastnictví vozu zdát poněkud komplikovaný.

Díky novému přístupu bude vlastnictví vozu stejně jednoduché a bezproblémové jako vlastnictví mobilního telefonu. V rámci služby Flexi Care lze za měsíční paušální poplatek získat pronájem nového Volva XC40 – bez nutnosti vkládat vlastní prostředky, například v podobě akontace či dalších poplatků.

Veškerý servis a údržba probíhají pod taktovkou Volva. Navíc, například oproti jiným finančním produktům, si může zákazník zvolit vyzvednutí vozu v době a místě, které mu vyhovují. Co dál odlišuje program Flexi Care od služeb typu operativního leasingu? Aby bylo možné vůz XC40 v programu Flexi Care využívat naplno, dostává jeho nový „majitel“ k vozu i poukaz na značkové příslušenství Volvo v hodnotě 15 000 Kč vč. DPH dle vlastního výběru.

Od 1. července budou první vozy k dispozici prakticky ihned po uzavření smlouvy. Po celou dobu nájmu je vůz chráněn zárukou a balíček služeb zahrnuje i veškeré poplatky typu silniční daně či dálniční známky.

Flexi Care nabízí další služby – například Concierge, která podává pomocnou ruku při plánování cest – od informační služby před výjezdem až po rezervaci restaurace nebo hotelu. Součástí programu je pojištění, příslušenství a řada dalších doplňkových služeb, jako jsou sezonní výměna kol a jejich uskladnění či osobní asistenční služby. Výše měsíčního poplatku se odvíjí od délky pronájmu, zvolené motorizace a výbavy vozu a startuje od 12 999 Kč bez DPH.

Volvo XC40 je prvním vozem značky, který si lze pronajmout v rámci programu Flexi Care, a další modely budou jistě následovat.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru