Mini pro festival Colours of Ostrava

Mini je partnerem hudebního festivalu Colours of Ostrava. Kromě rozsáhlé účasti přímo v areálu festivalu připravilo také speciální edici šesti vozů, která svým černým stylem vytváří nezaměnitelný kontrast barvitosti multikulturního festivalu, konaného v oblasti Dolních Vítkovic.

P90311201_lowRes_limited-special-edit

Speciální edice Cooper D Countryman má půlnočně černý metalický lak Midnight Black a černých odstínů se drží také v interiéru. Tajemnou černou eleganci v tomto případě doplňují chromované detaily rámečků světlometů, masky chladiče, ozdobné elementy na bocích, kliky a další prvky. Specifické jsou také pruhy na kapotě s nápisem Mini for Colours, doplněným pořadovým číslem.  Nechybí mu navigace s připojením k internetu, automatická převodovka nebo piknikové sedátko pro nákladovou hranu zavazadlového prostoru. Ve dveřním projektoru bude na zem vedle dveří svítit nápis Mini for Colours.

Součástí speciální edice jsou také 2 lístky na všechny čtyři dny festivalu, dvě stylové mikiny, bluetooth přenosný reproduktor a také dvě speciální tašky.

Se vznětovým motorem o výkonu 110 kW/150 k a samočinnou osmistupňovou převodovkou je schopen dosáhnout nejvyšší rychlosti 208 km/h, bleskově zrychlit z klidu na 100 km/h za 8,8 s a vykázat kombinovanou spotřebu 4,4–4,6 l/100 km a emise CO2 115–120 g/km.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru