Nissan Juke modelového roku 2018 jde do prodeje

Průkopnický kompaktní crossover Nissan Juke se právě začal prodávat ve verzích s novými prvky a s vylepšeným designem. Veřejnosti se poprvé představil na letošním ženevském autosalonu a mezi hlavní novinky patří vylepšený design exteriéru i interiéru. Je vybaven i novými technologiemi, mezi které patří oceňovaný audiosystém BOSE Personal.

Nissan Juke MY18 Exterior Orange Perso LHD

Vylepšení dodávají přední části modelu Juke nový vzhled. Zahrnují výraznou novou mřížku chladiče V-motion s tmavým chromováním, tmavou masku světlometů a tmavé ukazatele směru na zrcátkách dveří. Od úrovně výbavy Acenta jsou nyní standardem mlhová světla LED. Od úrovně výbavy Acenta byly přidány tři nové designy 16- a 18palcových hliníkových kol. Zákazníci, kteří chtějí svůj vůz designově oživit, si mohou kola u úrovně výbavy Tekna doladit pomocí barevných segmentů.

Personalizační program zahrnuje barevné části karoserie včetně lišt předních a zadních nárazníků, bočních prahů dveří a krytů zrcátek. Jedná se o příplatkový volitelný prvek u úrovní výbavy N-Connecta a Tekna. Vůz dostal dvě nové barvy karoserie – modrou Vivid a bronzovou Chestnut.

Nissan Juke MY18 Exterior Black Perso LHD

Hudební fanoušci u Nissanu Juke ocení audiosystém BOSE Personal. Tento oceňovaný automobilový audiosystém díky digitální úpravě zvuku a šesti vysoce výkonným reproduktorům BOSE zajišťuje 360° prostorový zvuk. Šestice reproduktorů zahrnuje i dva průkopnické reproduktory BOSE UltraNearfield zabudované do opěrky hlavy řidiče. Tento systém využívá pouze společnost Nissan.

Vylepšení interiéru zahrnuje dvě nové barvy personalizace  – oranžovou Energy a modrou Power. Tyto barvy dále podtrhují design středové konzoly, výdechů ventilace, prvků dveří a čalounění sedadel. K dispozici stále zůstává i personalizace lesklou černou barvou. Sada personalizace interiéru je standardem u úrovní výbavy N-Connecta a Tekna. Volant je také potažen kvalitnější kůží a sdružený přístrojový panel je nyní jasnější díky novému informačnímu displeji zobrazujícímu bílý text na černém pozadí.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru