Hyundai je partnerem anglické Chelsea

Od příští sezony až do roku 2022 bude Hyundai Motor globálním automobilovým partnerem slavného anglického fotbalového klubu s přezdívkou „The Blues“, jehož nové dresy ve všech domácích soutěžích budou na rukávech zdobeny logem značky Hyundai.

hyundai chelsea

Hyundai nově uzavřenou smlouvou s klubem Chelsea poprvé vstupuje na fotbalový trh ve Velké Británii. Nové partnerství rozšiřuje dlouhodobé angažmá značky Hyundai ve světě fotbalu na nejvyšší úrovni, které zahrnuje nepřetržitou podporu národních a mezinárodních soutěží a turnajů v uplynulých 20 letech.

Automobilka se v rámci tohoto partnerství zviditelní nejen svým logem na dresech, ale také vystavenými vozidly v areálu klubu, přítomností při domácích zápasech včetně zobrazování loga na panelech LED po obvodu hrací plochy a právy na různé multimediální a digitální prezentace.

Společně s oznámením o novém partnerství zveřejnila značka Hyundai nové video, v němž vystupují hvězdy Chelsea Olivier Giroud, David Luiz a Tiémoué Bakayoko. Hráči „The Blues“ se v zábavném krátkém klipu účastní velmi neobvyklého fotografování, při němž se stala středem pozornosti skupina skalních fanoušků Chelsea, jež převzala role spojované obvykle s hrdiny jejich klubu. Hyundai bude v průběhu partnerství úzce spolupracovat s Chelsea na vývoji řady iniciativ a benefitů pro fanoušky klubu, jejichž cílem bude usnadnit mobilitu a ještě více zpřístupnit fotbal fanouškům.

Logo na novém dresu se objeví poprvé v akci 23. července. Chelsea odehraje v tento den, v rámci přípravy na sezonu 2018/2019, přátelský zápas s klubem Perth Glory v Austrálii. Značka Hyundai je vrcholným partnerem FIFA od roku 1999, její spolupráce s UEFA trvala 18 let do roku 2017 a i nadále intenzivně podporuje národní týmy i jednotlivé kluby, mimo jiné Olympique Lyonnais ve Francii.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru