Nové BMW M5 Competition se představuje

Automobilka BMW představila doposud nejvýkonnější a nejsportovnější verzi vysokovýkonného sedanu BMW M5. Nové BMW M5 Competition ve své kategorii výrazným způsobem posouvá laťku v oblasti dynamiky, ovladatelnosti a přesnosti.

P90300396_lowRes_the-new-bmw-m5-compe

S výkonem motoru, který byl ve srovnání s novým BMW M5 zvýšen o 25 k na 625 k, ještě ostřejší odezvou na pohyby plynového pedálu a speciálně naladěným podvozkem, jsou za všech okolností zaručeny jízdní výkony ve stylu motoristického sportu. Nové BMW M5 Competition úspěšně spojuje špičkovou výkonnost a mimořádnou exkluzivitu s bezproblémovou každodenní použitelností.

P90300374_lowRes_the-new-bmw-m5-compe
Uvedením nového BMW M5 Competition na trh vzniká nová produktová kategorie. BMW M totiž bude v budoucnu nabízet nejvýkonnější verze svých vysokovýkonných automobilů jako samostatné modely. Restrukturalizaci M portfolia vyvolala značná obliba různých specifických modelů vybavených paketem M Competition se zvýšeným výkonem. Paket M Competition se v nabídce poprvé objevil u BMW M5 předchozí generace a v současnosti je dostupný pro BMW M4 Coupé, BMW M4 Cabrio a BMW M3 Sedan. Paketem M Competition bylo vybaveno přibližně 40 % všech BMW M5 předchozí generace. Vrcholným provedením se stalo BMW M5 Competition Edition, které vzniklo v počtu pouhých 200 kusů a kromě ultra exkluzivní standardní výbavou se vyznačovalo výkonem zvýšeným na 600 k.

P90300391_lowRes_the-new-bmw-m5-compe

Nové BMW M5 Competition bude k dispozici již od samého počátku výroby v červnu 2018. Hlavními trhy pro BMW M5 a BMW M5 Competition by měly být USA, Velká Británie, Německo, Japonsko a Kanada.

P90300384_lowRes_the-new-bmw-m5-compe



Facebook

Nejčtenější

Nahoru