Yamaha uvádí na trh nový Tracer 900

Již krátce po uvedení na trh se model Yamaha Tracer 900 rychle dostal na pozici nejlepšího sportovně cestovního motocyklu střední třídy a získal si řadu věrných příznivců po celé Evropě. 6. listopadu 2017 při příležitosti výstavy EICMA byl na tiskové konferenci představen nový Tracer 900 model 2018 společně s novou verzí Tracer 900GT.

YAMaha_MT09TR

V roce 2018 vychází Tracer 900 z oblíbených stránek původního modelu a současně posiluje svůj cestovní potenciál. Mezi zdokonalení patří například přepracované panely kapotáže. Nový model je také vybaven užšími řídítky a tenčími kryty rukou a také novým štítem s možností nastavení jednou rukou pro lepší ochranu před povětrnostními
vlivy. Nová poloha sezení přináší vyšší pohodlí jezdci i spolujezdci, u kterého ke komfortu přispívají také přepracované stupačky a nová madla. Hliníková kyvná vidlice nové konstrukce společně s přepracovaným nastavením zadního tlumiče zajišťují ještě lepší cestovní výkony motocyklu. Nový Yamaha Tracer 900 bude k dispozici v barvách Nimbus Grey a Tech Black od dubna 2018.

Tracer 900GT je založen na motocyklu Tracer 900, ve verzi pro rok 2018 je navržen tak, aby uživatelům sportovně cestovních motocyklů nabídl špičkové vlastnosti za konkurenceschopnou cenu. Reálně je nový Tracer 900GT vybaven celou řadou exkluzivních prvků, včetně rychle odnímatelných 22litrových barevně sladěných pevných bočních kufrů a také plnobarevným přístrojovým panelem TFT společně s vyhřívanými rukojeťmi. Exkluzivitu modelu GT reprezentuje přední vidlice zlaté barvy, zadní tlumič je pak opatřen novým dálkově ovládaným seřizovačem předpětí. S rychlořazením a tempomatem v základní výbavě tak představuje nejdokonaleji vybavené provedení modelu Tracer 900. Nový motocykl Yamaha Tracer 900GT bude k dispozici v barvách Midnight Black, Nimbus Grey a Phantom Blue od května 2018.

Oba modely jsou vybaveny stejným tříválcovým motorem o objemu 847 ccm a antihoppingovou spojkou (A&S). Elektronická výbava zahrnuje systém kontroly trakce (TCS) se 3 režimy a volitelné provozní režimy D-mode pro optimální výkon ve všech podmínkách. Se štíhlým a lehkým hliníkovým rámem litým pod tlakem metodou CF, velkou palivovou nádrží s objemem 18 litrů, hlavním stojanem a systémem ABS ve standardní výbavě nabízí modely Tracer 900 a Tracer 900GT parametry s výbavou, která patří ve své třídě k nejucelenějším.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru