Benzina se modernizuje

Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice, modernizuje koncept rychlého občerstvení. Přestavuje své čerpací stanice a gastronomickou nabídku rozšiřuje o zdravá jídla z čerstvých surovin pro všechny skupiny zákazníků, včetně rodin s dětmi či vegetariánů. Benzina začala s modernizací v srpnu, do konce roku bude mít takto zmodernizovaných třicet čerpacích stanic. V příštím roce bude v tomto rozsahu upraveno dalších sedmdesát stanic.

 BENZINA_STOP_CAFE-04

Moderně ztvárněné a vybavené sektory pro občerstvení a široce pojatá gastronomická nabídka kombinující tradiční i zdravá jídla tak, aby si na své přišel každý. Tak vidí Benzina blízkou budoucnost na svých čerpacích stanicích.

Základní gastronomickou položkou na čerpacích stanicích Benziny bude i nadále fair trade káva a hotdog. K ní přibude paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů budou k dispozici také snídaňová menu. Jídla budou připravována ve speciálních pecích bez přidaného tuku, a to včetně hranolek.

A na co se tedy mohou zákazníci těšit? Vedle tradičních jídel třeba na oblíbené burgery či tortilly. V bezmasých variantách bude maso nahrazeno populárním falafelem. Dále na těstoviny, wrapy a teplé sendviče připravované přímo před zákazníky a zapečené v kontaktním grillu či rychlopečící troubě. Součástí nabídky budou také jogurty, zeleninové a ovocné saláty, čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Na vybraných čerpacích stanicích na dálnicích budou nabízena i čerstvá jídla vytvořená přímo na základě objednávky zákazníka.

Stanice procházejí moderním re-designem zaměřeným na přírodní barvy a materiály. Prvními zmodernizovanými stanicemi jsou pumpy na dálnicích – Devět křížů a Průhonice na brněnské D1 nebo Drahelčice a Kladruby na plzeňské D5. Další zmodernizované stanice stojí na exponovaných místech silnic první třídy a ve městech – například v Litvínově, Teplicích, Mostu, Chomutově, Ústí nad Labem, Litoměřicích, Brně či Břeclavi.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru