Už brzy v ČR – pick-up Renault Alaskan

Robustní pick-up dobývá Evropu. Po představení v roce 2016 v Kolumbii byl Renault Alaskan uveden na latinskoamerické trhy, kde mají pick-upy silnou tradici. V Evropě se bude prodávat od listopadu 2017.

2017 - Essais Presse Renault ALASKAN en Slovénie

Tento svalnatý pick-up s užitečnou hmotností až jedné tuny nabízí impozantní design s dynamickou přídí a atletickými liniemi, vysokou tuhost a komfort cestování především díky víceprvkovému zadnímu zavěšení a pevnému žebřinovému rámu, výkonný motor Renault 2,3l dCi, výjimečné schopnosti v terénu, dostupnost široké škály řešení na míru ve formě přestaveb a příslušenství odpovídajících potřebám zákazníků.

2017 - Essais Presse Renault ALASKAN en Slovénie

„Renault vstupuje na velice dynamický evropský trh: segment pick-upů do jedné tuny vykázal růst 25 % na konci roku 2016 a 19 % na konci června 2017. Renault je v Evropě jedním z předních hráčů na trhu s užitkovými vozy a má kvalitní síť s téměř 9 000 prodejními místy. Nyní rozšiřuje svou nabídku o model Alaskan.“ říká Jean-Christophe Kugler – obchodní ředitel pro Evropu.

Nový model vstupuje na český trh 1. listopadu 2017. Jakmile budou známy ceny a další podrobnosti, budeme čtenáře okamžitě informovat.

2017 - Essais Presse Renault ALASKAN en Slovénie

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru