A teď ujede všem? Hyundai i30 kombi

K českým zákazníkům už míří bestseler značky na českém trhu. Výroba vozu kompletně navrženého v německém Rüsselsheimu probíhá ve výrobním závodě HMMC ve slezských Nošovicích.

i30 kombi míří k prodejcům Hyundai _4

Interiér má horizontální uspořádání, v němž displej informačního a zábavního systému vyčnívá z přístrojové desky. Osmipalcový dotykový displej navigačního systému nové generace nabízí funkce v oblasti konektivity, jako např. Apple CarPlay, Android Auto a LIVE Services. K dispozici je rovněž systém bezdrátového nabíjení pro chytré telefony se standardem Qi. Zákazníci mají alternativně na výběr různé druhy audiosystémů, včetně audiosystému s 5“ kapacitním dotykovým displejem LCD s integrovanou dynamickou zadní kamerou, připojením Bluetooth a funkcí My Music.

Zavazadlový prostor patří díky objemu 602 litrů (VDA 211) až 1650 litrů (VDA 214) se sklopenými sedadly vzadu mezi největší ve svém segmentu. Praktičnost vylepšuje dodatečný odkládací prostor pod podlahou zavazadlového prostoru s několika přihrádkami.

Vnější délka verze kombi činí 4585 mm výška je 1465 mm (1475 mm s podélnými střešními nosiči). Vnější šířka 1795 mm a rozvor 2650 mm jsou stejné jako u pětidveřové verze.

Modelová řada i30 je standardně vybavena systémem autonomního nouzového brzdění, sledováním únavy řidiče, asistentem dálkových světel a systémem pro jízdu v jízdním pruhu.

Řada motorů pro kombi zahrnuje přeplňované motory s nízkým zdvihovým objemem, které se vyznačují hospodárným provozem a pohotovými reakcemi. Zákazníci mají na výběr tři zážehové motory a jeden turbodiesel 1,6 litru ve dvou výkonových verzích 110 k a 136 k. Kombi je k dispozici se zcela novým přeplňovaným zážehovým čtyřválcem Hyundai 1.4 T-GDI, který poskytuje nejvyšší výkon 140 k, a s novým tříválcem 1.0 T-GDI, vyladěným na nejvyšší výkon 120 k.

Akční ceny začínají na 385 tisících korun.

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru