Karoq se představuje

Světovou premiéru měla dnes večer novinka mladoboleslavské automobilky. Karoq je zcela nový model SUV značky Škoda, který se představil na jednom ze švédských ostrovů poblíž Stockholmu. První škodovka, která dostala do výbavy nastavený virtuální přístrojový panel, se začne prodávat na podzim.

Karoq

Nový tvar, pozměněné proporce a větší rozměry karoserie ukazují, že jde o zcela nové auto. Karoq měří 4 382 mm na délku, 1 841 mm na šířku a 1 605 mm na výšku. Rozvor náprav 2 638 mm (u verze s pohonem všech kol 2 630 mm) naznačuje velkorysý vnitřní prostor. Zavazadlový prostor má v pětimístném uspořádání interiéru základní objem 521 l. Při sklopených zadních sedadlech vzroste objem pro zavazadla na 1630 l. S volitelně dodávaným systémem zadních sedadel VarioFlex je základní velikost prostoru pro zavazadla variabilní a pohybuje se od 479 do 588 l. VarioFlex se skládá ze tří samostatných, individuálně nastavitelných sedadel, která lze v případě potřeby dokonce vyjmout z vozu.

Ka_00019 Ka_00026

V nabídce budou nové asistenční systémy, Full-LED světlomety a vůbec poprvé ve voze značky Škoda také Digital Instrument Panel. Na výběr je pět motorů ve výkonovém spektru od 85 kW (115 k) do 140 kW (190 k). Od výbavového stupně Ambition je k dispozici také volba jízdního profilu v režimech Normal, Sport, Eco, Individual a Snow (ve verzi 4×4) a režim Offroad u verze s pohonem všech kol.

Můžete si ho prohlédnout na krátkém videu:



Facebook

Nejčtenější

Nahoru