Ikona Defender má knihu

Přesně před 69 lety se zrodila legenda. Na veletrhu automobilů v Amsterdamu se světu představil první Land Rover. V následujících sedmi desetiletích se tento off-road dostal do všech koutů světa a stal se součástí automobilové historie.

defender Foto 1

Všichni od Land Roveru už začínají odpočítávat dny do oslavy 70. výročí, které připadá na 30. dubna 2018. Pro všechny milovníky Defenderu po celém světě si proto tato značka připravila malý dárek. Icon je oficiální kniha, která se detailně věnuje modelům Series a Defender. Na pulty dorazí v červenci. Tato kniha v tvrdé vazbě obsahuje legendární expedice, humanitární projekty a dobrodružství, na nichž se podílely tyto neskutečné stroje spolu s lidmi, kteří se podíleli na jejich vzniku.

defender Foto 4

Sběratelský kousek bude k dostání v autorizovaných dealerstvích značky Land Rover a vybraných knihkupectvích. V tomto vydání naleznete také archivní snímky, reportáže z první ruky a exkluzivní rozhovory s lidmi, kteří stojí za ikonou s pohonem 4×4, včetně zaměstnanců výrobní linky, významných zákazníků a vedoucích pracovníků automobilky.

Modely Series a Defender si během uplynulých 69 let oblíbili politici, celebrity a dokonce i členové královské rodiny. Své zážitky tak v knize sdílí i tyto známé osobnosti. Předmluvu napsal slavný moderátor a zákazník Land Roveru Richard Hammond z TV pořadu The Grand Tour. O své příběhy se podělili i světoznámý dobrodruh a hlasatel Bear Grylls nebo legenda světa módy Ralph Lauren.

Icon má více než deset kapitol, přes 200 stran a zachycuje podstatu modelů Series i Defender prostřednictvím samotných vozů a lidí, kteří je v posledních 69 let milovali, řídili a spoléhali na ně.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru