10 důvodů proč si pořídit vozy ŠKODA

Potkáváte na silnicích vozy ŠKODA a ptáte se, proč jsou tak populární? Důvodů je hned několik a na ty nejdůležitější se podíváme v následujícím článku.

 

   1.   Škoda je české auto

Jednou z největších předností automobilky ŠKODA je právě fakt, že se jedná o české vozy vyráběné v Mladé Boleslavi. ŠKODA Auto je dlouhodobě největší českou firmou jak z hlediska tržeb, tak i počtu zaměstnanců. Koupí tedy podpoříte tuzemskou firmu a místní zaměstnance.

 

    2. Škodovky jsou velmi spolehlivé

Díky využití prvotřídních technologií koncernu Volkswagen se vozy ŠKODA řadí mezi nejspolehlivější vozy na trhu. Ojeté Octavie a Fabie vedou statistiky spolehlivosti už mnoho let a díky robusní konstrukci a kvalitě použitých dílů je koupě takového vozu sázka na jistotu.

 

   3. Největší počet servisů

Velkou výhodou tuzemské značky je rozsáhlá síť servisů a smluvních partnerů, která nemá u jiné automobilky konkurenci. Váš vůz opraví prakticky v každém městě a není nutno za opravou nikam cestovat.

 

Tip: Nebojte se operativního leasingu při koupi nového vozu a využijte služby Škoda bez starostí, která přináší jednu výhodu za druhou.

    4. Škodovky drží cenu

Vozy Škoda dlouhodobě nejlépe drží svoji cenu, ve srovnání s jinými výrobci dochází ke ztrátě ceny výrazně nejméně. Škodovky si zkrátka drží svoji cenu a je jisté, že při prodeji přijdete jen o minimum své investice.

 

    5. Dostupné a levné díly

Náhradní díly na vozy ŠKODA jsou nejlevnější na trhu a díky velkému množství jsou dobře dostupné. Nehrozí proto, že díl neseženete, případně budete nuceni kupovat drahý, či méně kvalitní neoriginální díl. Náhradní díly na Škodovku jsou dostupné všude a vždy.

 

    6. Nejlepší pojistné sazby

Prakticky všechny pojišťovny nabízí pro majitele vozů této značky výhodnější dotované sazby. Povinné i havarijní pojištění stát dotuje až 50ti procenty a proto můžete čekat každoročně významnou úsporu na těchto nutných a často vysokých poplatcích.

 

    7. Velký výběr ojetých vozů

Ojeté vozy jsou dlouhodobě nejprodávanějšími. Například populární ŠKODA Octavia je již několik let nejprodávanějším ojetým vozem vůbec. Díky velkému výběru na trhu je možné za dobrou cenu najít velmi kvalitní ojetý vůz.

 

NÁŠ TIP: Pořiďte si luxusní ojeté vozy za výhodné ceny v největším autobazaru ŠKODA Plus, který se nachází v Nupakách u Prahy.  

 

    8. Komplexní modelové řady

Škoda Auto se dnes může pochlubit pestrou nabídkou jednotlivých vozů. Do města ideální Citigo, či Fabia. Pro rodinu praktická Octavia, případně Yetti. Pro náročné je zde Superb a do terénu nově i Kodiaq. Výběr je zkrátka pestrý, pro všechny druhy využití a nároků.

 

    9. Bezpečné vozy

Škoda Auto důsledně pracuje na bezpečnosti svých vozů a vede si velmi dobře. Dle nárazových zkoušek Euro NCAP jsou všechny nabízené modely ohodnoceny pěti hvězdami. Také dle statistik Centra výzkumu dopravní bezpečnosti jsou jsou právě vozy ŠKODA na žebříčku bezpečnosti a jejich koupě je tedy z hlediska bezpečí sázkou na jistotu.

 

    10. Maximální pohodlí

Jednou z hlavních priorit konstrukcí vozů je právě pohodlí. Solidní podvozky a ergonomicky zpracované sedačky nabízejí luxus s dostatkem vnitřního prostoru ve všech vozech této automobilky. I menší Fabie nabízejí dostatek místa a pohodlí pro delší cesty.

Advertorial



Facebook

Nejčtenější

Nahoru