Exkluzivní limitka – DS7 Crossback LaPremiere

 I když se nové SUV značky DS právě představilo veřejnosti, značka se rozhodla vzbudit touhu zájemců uvedením limitované předpremiérové edice. Zákazníci si tak od 7. března 2017 budou moci on line zarezervovat jedinečnou exkluzivní verzi vozu DS 7 CROSSBACK. Podobně jako v případě výrobků haute couture nebo děl na míru bude nutné mít odvahu k nákupu, trpělivě si vyčkat a těšit se na jeho převzetí. 

CL.021.016_X9A0654_LNivalle 

Tato první verze nového SUV značky DS s značením DS 7 CROSSBACK La Première má vynikat elegancí a exkluzivitou: charismatický vzhled v odstínu Šedá Artense, Bílá Nacré nebo Černá Perla Nera kontrastuje s čalouněním v kůži Nappa v odstínu Art Rubis. Eleganci sedadel ve stylu Bracelet zdůrazňuje perlové prošití, kůže Nappa má patinovaný povrch, hodiny B.R.M. odrážejí barvy použité v interiéru, palubní deska a koberečky nesou podpis limitované edice. Charakteristický odstín Art Rubis se objevuje i zvnějšku, ve formě drobných teček kolem loga DS na přední masce, u lišt na bocích a na litých 20palcových kolech PARIS.

Vůz DS 7 CROSSBACK La Première nabízí avantgardní technologie, které budou k dispozici u celé modelové řady: systém DS Connected Pilot otevírá cestu k autonomnímu řízení bez zásahu řidiče, světla DS Night Vision zajišťují větší viditelnost ve tmě a systém DS Active Scan Suspension, odpružení 21. století, které dokáže díky kameře předjímat nerovnosti vozovky a zaručuje tak trvalé pohodlí.

V nabídce má dva nejvýkonnější motory BlueHDi 180 S&S a THP 225 S&S, oba s automatickou osmistupňovou převodovkou nové generace (EAT8).

DS 7 CROSSBACK La Première přináší do prodeje automobilů novou dimenzi. Pro jeho rezervaci kdykoliv a odkudkoliv stačí navštívit webové stránky značky a nechat se navádět: prohlídka on-line limitované edice, konfigurace na míru (barva karoserie, výbava, motor). Vůz bude možné rezervovat s okamžitou platbou nebo platbou na leasing. Po provedení rezervace stačí jen čekat… a pak si vůz převzít.

Zájemci, kteří touží do vozu usednout nebo si prohlédnout dostupné odstíny karoserie či exkluzivní výbavu, mohou vstoupit do virtuální reality. Vůz bude do sebemenších detailů kvidění exkluzivně prostřednictvím systému virtuální reality DS Virtual Vision. Zákazník si díky této novince může SUV dynamicky a interaktivně prohlédnout v 3D a v měřítku 1:1 pomocí speciální helmy. Poté si ho bude moci přes internet objednat s dodáním ke svému prodejci. Jde o opravdovou předpremiéru!



Facebook

Nejčtenější

Nahoru