Školáci se mohou vozit s ISUZU

Školní autobus Isuzu Novo je osvědčený, malý, moderní a bezpečný autobus s kapacitou až 29 cestujících. Za největší přednost je považována spolehlivost, ekonomický provoz a také velmi příznivou cenu.

Autobus-ISUZU-NOVO-Lux-2016_1_skolni1

Školní Novo je doporučováno všude tam, kde je obtížná dopravní obslužnost v odlehlých oblastech a je nezbytně nutné bezpečně dopravovat děti do školy. Autobus díky své nadstandardní výbavě již v základním provedení je vhodný i na víkendové turistické zájezdy, dopravu sportovních oddílů a zájmových organizací.

Autobus je inspirací pro obecní úřady, malé dopravce, ale i pro soukromá školní zařízení, jak si zabezpečit vlastní, efektivní atraktivní dopravu s nízkými náklady podobně tak, jak to vidíme v okolních státech, například v Rakousku nebo Německu.

Autobus není nástavbou na podvozku dodávkového auta, ale jedná se o plnohodnotný malý velmi komfortní bus. Již v základním provedení disponuje výkonnou klimatizací, sklopnými sedadly, pneumaticky ovládanými dveřmi a zavazadlovými prostory. Autobus je na všech sedadlech vybavený bezpečnostními pásy a je dodáván v typické bezpečnostní školní žluté barvě s výrazným reflexním označením „ŠKOLNÍ AUTOBUS“.

Isuzu Novo ve školním provedení v základní verzi se dá pořídit již od 2.178.000,- Kč + DPH.

Pro autobus existuje množství doplňků, které je možné zadat do výroby při objednání. Jedná se například o tažné zařízení, přídavné topení, úchyty pro přepravní box na lyže, DVD přehrávač s LCD monitorem, palubní kuchyňku s kávovarem, ledničku a další

Autobus je možné dodat za 12 -14 týdnů od podepsání kupní smlouvy.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru