Citroën představuje C-Aircross Concept

Citroën odhaluje ve světové premiéře odvážný koncepční vůz, který upoutá svým tvarem i odvážnou barevností. C-Aircross Concept, kterým značka představuje svou vizi SUV, znamená novou etapu její produktové strategie. Značka tímto vozem určeným na mezinárodní trhy oznamuje svůj vstup do segmentu SUV, který začala s koncepčním vozem Aircross.

aircros_17.008.001

C-Aircross Concept se má ve světě SUV odlišovat výrazným, originálním a mladistvým vzhledem. Představuje rovnováhu mezi ochranným charakterem a plynulostí linií. Moderní tvar nabízí velkorysost s výraznými grafickými a barevnými prvky. Ukrývá rovněž prostorný interiér, v němž použité barvy a materiály vytvářejí technický, a přitom uvolněný a stylově čistý prostor.

Dveře vozu Citroën C-Aircross Concept se otevírají proti směru jízdy. Koncepční vůz nabízí prostor, široká sedadla s polstrovaným efektem a otevírací střešní okno. V interiéru se nachází vše, co tvoří základ programu Citroën Advanced Comfort, jehož technologie zlepšují snadné ovládání vozu. Příkladem je systém barevného promítání informací na čelní sklo, jednoramenný volant s jednoduchými ovladači, zpětná parkovací kamera nebo indukční nabíjení chytrých telefonů.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru