Nový Hyundai i10 vstupuje na trh

Nový model i10 přichází na náš trh s vyspělými prvky v oblastech aktivní bezpečnosti a konektivity z vyšších segmentů. Nabídne úpravy designu, včetně nové kaskádovité masky chladiče.

hyundai-i10_front

Vzhled nového modelu doznal oproti předchůdci několik změn. Nová kaskádovitá maska chladiče modelu i10 vznikla dalším vývojem šestiúhelníkové masky chladiče vozů Hyundai. Příď zdobí nový nárazník a kruhové světlomety LED pro denní svícení, které jsou umístěny na okrajích masky chladiče. Také záď modelu i10 došla vylepšení prostřednictvím nového nárazníku s černým ozdobným prvkem a kruhovým mlhovým světlometem v kombinaci s přepracovanými zadními svítilnami s tmavšími kryty.

V interiéru nabízí vůz čalounění tkaninou v červeném odstínu. Zákazníci si nyní mohou jako barvu interiéru vybrat pro všechny stupně výbavy navíc také odstíny modré, oranžové, béžové a černé.

Z hlediska bezpečnosti bude od ledna 2017 nový i10 vybaven dvěma novými vyspělými funkcemi, systémem pro upozorňování na hrozící kolizi vpředu FCWS (Front Collision Warning System) a asistentem pro jízdu v jízdním pruhu LDWS (Lane Departure Warning System), které aktivně pomáhají zabraňovat nehodám. V obou případech je jejich základem nová multifunkční kamera.

Stejně jako předchůdce bude i10 k dispozici s výběrem dvou zážehových motorů se zdvihovým objemem 1,0 litru a 1,25 litru, pohánějících přední kola, prostřednictvím standardně dodávané pětistupňové mechanické převodovky, nebo na přání nabízené čtyřstupňové samočinné převodovky. V nabídce přímo z výroby bude mít také verzi motoru 1,0 litru, který je připravený na pohon plynem LPG (Liquid Petroleum Gas) a ve verzi BlueDrive se zážehovým motorem 1.0, která zahrnuje řadu prvků pro snižování spotřeby paliva a emisí CO2.

Model bude ve výbavě Family s motorem 1,0i o výkonu 66 kW s pětistupňovou manuální převodovkou k dispozici za 219 990 korun. Verze Family+ pak nabídne vůz za 239 990 s manuální převodovkou nebo za 259 990 korun s automatickou převodovkou. Model i10 bude v nabídce s pětiletou zárukou bez omezení kilometrů.

 

 



Facebook

Nejčtenější

Nahoru