Mercedes představuje mobilitu v podobě Generation EQ

Mercedes-Benz prezentuje studií „Generation EQ“, jak se může elektromobil již brzy dočkat skutečného průlomu. Studie se vzhledem sportovního SUV/kupé poskytuje výhled na novou generaci vozidel s elektrickým pohonem napájeným z akumulátorů.

Generation EQ

Dynamický vnější design s novým „elektrickým“ estetickým pojetím umocňuje zaměření na výkonný elektrický pohon. Vysokou jízdní dynamiku zajišťují dva elektromotory, jejichž systémový výkon lze díky modulárním akumulátorovým komponentům zvýšit až na 300 kW, společně s trvalým pohonem všech kol. S dojezdem až 500 kilometrů a pro značku Mercedes-Benz typickými stránkami v oblastech bezpečnosti, komfortu, funkčnosti a konektivity splňuje „Generation EQ“ veškeré požadavky kladené na moderní, trvale udržitelnou mobilitu.

Generation EQ

Také uvnitř nabízí vozidlo inovativní řešení, mimo jiné zcela nový koncept interiéru. „Generation EQ“ slaví světovou premiéru na Pařížském autosalonu a je předzvěstí nové produktové značky Mercedes-Benz pro elektrickou mobilitu, EQ. Označení EQ znamená „Electric Intelligence“ a je odvozeno od charakteristických hodnot značky Mercedes-Benz, „emocí a inteligence“.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru