Třetí generace modelu Hyundai i30 představena v Německu

Nová i30, jejíž prodej bude zahájen začátkem roku 2017, má být odpovědí společnosti Hyundai Motor na změnu hodnot a preferencí zákazníků v oblastech technických řešení, individuálního stylu a flexibility.

2016-07-09-14-33-45-928-500-12-hyundai-i30-new-generation-3-4-front

Hyundai i30, který se vyrábí v Nošovicích už od roku 2008, je určen lidem svobodným, rodinám, mladým i starým. Má to být hospodárný a dynamický automobil s komplexní bezpečnostní výbavou a přitažlivým designem. Na vůz výrobce poskytuje 5letou záruku bez omezení ujetých kilometrů.

Vývojoví inženýři z technického centra Hyundai Motor Europe v Německu vylepšili jízdní dynamiku nové generace i30 v náročném testovacím programu po celé Evropě a na slavné Severní smyčce Nürburgringu. Velmi tuhá a lehká karoserie s 53% podílem vyspělých vysokopevnostních ocelí poskytuje základ pro dobrý jízdní komfort a ovladatelnost v kombinaci s řízením, jehož převod je o 10 % strmější. Díky nově vyvinutému podvozku si může řidič užívat dynamických jízdních vlastností.

Nabídka motorů zahrnuje přeplňované motory s nižším zdvihovým objemem, které se vyznačují vyšší hospodárností. Zákazníci mají na výběr tři zážehové motory a jeden turbodiesel 1,6 litru ve třech výkonových stupních. Hodnoty emisí CO2 začínají již od 89 g/km (předběžná hodnota). Nová generace i30 je prvním vozem Hyundai, který může být vybaven novým přeplňovaným zážehovým čtyřválcem 1.4 T-GDI o výkonu 140 k.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru