Harley – Davidson otevírá brány

Nové touringy Harley-Davidson se zbrusu novým motorem Milwaukee-Eight míří do ČR. Svoji jízdní premiéru budou mít v rámci akce Harley-Davidson Open House 2016, kdy si je zájemci mohou prohlédnout či vyzkoušet. Open House se uskuteční již 16. a 17. září ve všech oficiálních dealerství značky po celé ČR.

MY17 FLHTKSE CVO Ultra Limited. CVO.

Během víkendu, respektive pátku a soboty, tak budou moci jezdci poznat nejen touringové motocykly H-D 2017 a sílu nového motoru, ale i další novinky nadcházející sezóny. Stačí navštívit některé z dealerství H-D v Praze, Plzni, Brně, Hradci Králové a Ostravě.

K dispozici pochopitelně budou i další novinky roku 2017, stejně jako aktuální řada motocyklů této ikonické značky. Stačí pouhé dva doklady – řidičský průkaz odpovídající skupiny a samozřejmě občanský průkaz – a zkušební jízda může začít! Další bližší informace a podmínky se zájemci dozví v jednotlivých dealerstvích.

MY17 CVO Street Glide. CVO. INTERNATIONAL ONLY

V každém dealerství bude zároveň přítomen odborný tým, který dokáže pomoci s výběrem vhodného motocyklu, představí jednotlivé stroje a zodpoví jakékoli dotazy, od údržby strojů, přes možnosti customizace až po technické specifikace nebo otázky týkající se náhradních dílů, vhodné výbavy, doplňků nebo kolekce oblečení MotorClothes.



Facebook

Nejčtenější

Nahoru